Eliza

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2016

22.11.2016
Eliza muutti omaan kotiin.

23.7.2016
Tuumivainen Eliza pääsi hoitopaikkaan odottamaan kotiehdokkaiden yhteydenottoja. Eliza asuu nyt Vihdissä.

17.6.2016
Eliza on niin suloinen ja ihastuttava pentu, että johan siinä useamman ihmisen sydän pamppailee kun tyttöä katselee.

Eliza päätyi Irinan tarhalle yhdessä veljensä Ezran kanssa jonkun hylkääminä, ei toivottuina-pentuina. Vaikka hylätyksi joutuminen oli ikävää, saattoi se kuitenkin olla pentujen onni. Nyt niillä on mahdollisuus löytää kunnolliset kodit Suomesta: rakastava loppuelämän koti, joka ei näytä ovea ystävälleen sen kasvettua pienestä ja suloisesta pennusta aikuiseksi koiraksi.

Veljensä tavoin Eliza vaikuttaa sosiaaliselta ja iloiselta pennulta, jonka mielestä päivän paras hetki on käsillä silloin, kun aitauksessa riittää ihmisiä ja vipinää - sekä tietysti herkkuja! Elizan saa helposti nostettua syliin eikä rennosti retkottavaa tyttöä katsoessa voi muuta kuin hymyillä. Elizan päivät täyttyvät leikeistä muiden pentujen kanssa ja päiväunista isossa ja lämpimässä pentukasassa, mutta pian olisi kiva päästä silti omaan kotiin.

Elizan elämässä ei tähän saakka ole varmastikaan suuria onnen hetkiä ollut. Sisarukset ovat viettäneet jossain pienimmän pentuaikansa ja sen jälkeen heivattu koiratarhalle odottamaan parempia aikoja. Niillä tuskin on mitään käsitystä kotikoiran elämästä tai siitä, miltä tuntuu olla rakastettu ja huolehdittu perheenjäsen. Eliza etsii tositarkoituksella omaa ihmistä - sellaista, joka haluaa näyttää tytölle kuinka ihanaa voi koiranelämä parhaimmillaan olla!

Viipurin koirat - Ezra & Eliza 7.7.2016

Viipurin koirat - Severus & Eliza 16.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.