Vera

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 5/2016

16.10.2016
Veran visiittii kotihoitopaikassa jäi lyhyeksi, sillä Vera matkasi lähes saman tien omaan kotiin Siuntioon!

14.10.2016
Näihin kauniisiin mantelin muotoisiin silmiin on vaikea olla ihastumatta. Vera on ihmisrakas ja suloinen tyttö, joka pääsi Somerolle kotihoitoon.

Vera saapui yksinään loppukesästä Olgan luokse. Kuten niin monen muunkin koiran kohdalla, on Veran menneisyys hämärän peitossa. Yksi asia on kuitenkin varma: Vera rakastaa ihmisiä! Olgalla asuessaan Veralla oli kavereinaan kymmenia muita pentuja ja tiivis yhteiselo sujui sopuisasti. Ihmisvieraista Vera ilahtui aina suunnattomasti ja sydän pakahduksissa nautiskeli rapsutuksista ja nameista.

Olgalla Vera asui ulkoaitauksessa ja nyt edessä onkin opetteleminen kotikoiran tavoille. Fiksuna tyttönä Vera varmasti oppii pian sisäsiisteyden ja hihnassa kävelyn salat. Vera on todennäköisesti jonkin sortin saksanpaimenkoira-sekoitus ja aikuisena siitä kasvaa keskikokoinen koira. Aktiivinen koti, jossa motivaatiota riittää myös peruskoulutukseen, olisi varmasti Veralle mieleinen. Ja lisäksi Vera odottaa tietysti myös saavansa paljon rakkautta, huolenpitoa, reippaita lenkkejä ja kainalossa köllimistä!