Pinja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2016

20.10.2016
Pinjasta tuli helsinkiläinen!

20.9.2016
Mikä kaunotar! Suloisen ulkokuoren lisäksi Pinjan sydän on myös täyttä kultaa - minkä aarteen tästä joku onnekas saakaan!

Täältä tepastelee iloinen Pinja! Tämän tytön mielestä ihmiset ovat ihania. Pinja tervehtii tarhavieraita reippaasti häntäänsä vispaten ja valloittaa oitis kaikkien sydämet. Pinja vaikuttaakin reippaalta ja hyvin ystävälliseltä pennulta.

Pinjan taustasta meillä ei ole sen tarkempaa tietoa. Pinja on kuitenkin varmasti saanut tottua ihmisiin lyhyen elämänsä varrella, siitä kertoo tytön luottavainen ja avoin suhtautuminen vieraisiin. Pinja on kooltaan varsin siro tyttö, joten mitään jättiä siitä ei kasva, mutta keskikokoisen kaunokaisen mittoihin se saattaa hyvin venyä.

Uskollinen ystävä, reipas lenkkikaveri ja rakastava perheenjäsen. Näitä kaikkia Pinja haluaisi kovasti olla, mutta ensin pitäisi onnistua löytämään se kaikkein toivotuin: oma koti. Pinja toivoisi löytävänsä ihmisen, joka ymmärtää että tarhaporttien sulkeuduttua edessä avautuu uusi ja jännittävä maailma. Monet asiat vaativat harjoittelua, kuten yksinolojen opettelu, hihnakävely ja sisäsiisteys, mutta Pinja lupaa yrittää parhaansa. Pinjan unelmien täyttymys olisi koti, jossa se saisi turvallisessa ympäristössä opetella kotikoiran tavoille ja elää onnellista pennun elämää. Kunnollista ruokaa ja paljon kivoja leikkejä oman perheen kesken. Reipasta liikuntaa ja kainalo, johon saisi vielä kymmenenkin vuoden kuluttua onnellisena kellahtaa. 

Viipurin koirat - Pinja, Elli & Melina

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.