Tosh

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 2015

24.11.2016
Pikkuinen Tosh matkasi omaan kotiin Haminan seudulle.

18.1.2016
Toshista on tullut sen verran paljon hakemuksia ettei siitä toistaiseksi oteta kyselyitä vastaan.

23.10.2016
Pikkiriikkinen Tosh on reipas, iloinen ja ihmisrakas poika. Tosh saa toistaiseksi vielä asua tarhanpitäjä Irinan kotona, mutta toivoo kovasti matkalippua omaa kotiin Suomeen!

Tosh juoksee kovaa vauhtia rinnettä alas ja tulee uteliaana tervehtimään vieraita. Häntä heiluu ja nenä käy. Tarkka syynäys on käynnissä. Pieni Tosh nousee kevyesti syliin ja siinä miekkonen istuskelee oikein nästisti vaikka vähän ihmeissään onkin. Päästessään takaisin maahan pikkuinen häntä käynnistyy jälleen ja Tosh kirmaa iloisena vieraiden mukana rinnettä ylös. Tosh innostuu kovasti jahtaamaan tuulen kuljettamaa puunlehteä eikä aikaakaan, kun poika pyyhältää ohitse voittajan elkein lehti suussa. Irinalla asuvien kissojen kanssa Tosh vaikuttaa tulevan hyvin juttuun.

Vaikka Tosh on pieni koira, tarvitsee se samoja asioita kuin isompikin koira: liikuntaa, peruskoulutusta, huolenpitoa ja rakkautta. Toshin menneisyydestä ei ole tarkempia tietoja, mutta pieni poika on varmasti asustanut ihmisten parissa aiemmassa elämässään. Tosh on vielä nuori koira ja ikää sillä on arviolta vuoden verran. Koko elämä on siis edessä ja Tosh odottaakin innoissaan tietoa oman kodin löytymisestä!

Viipurin koirat - Tosh 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.