Vuokko

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

7.7.2016
Vuokko sai kodin Savonlinnasta.

20.6.2016
Vuokko on iloinen ja utelias pentu, jonka mielestä ihmiset ovat ihania! Vuokko päätyi Irinan tarhalle kolmen siskonsa kanssa.

Siskokset ApilaUnikkoEsikko ja Vuokko päätyivät Irinan tarhalle alkukesällä. Tavatessamme ensimmäistä kertaa siskokset olivat laihoja ja fyysisesti heikkokuntoisia, vaikkakin iloisia ja riemuissaan ihmisistä. Osa niistä oli myös ollut hoidettavana paikallisella eläinlääkäriklinikalla. Pentujen asumuksena toimi pieni vaja, jossa ne saivat olla suojassa sateelta ja tuulelta kavereinaan lauma kissoja. Nyt siskokset ovat muuttaneet ulkoaitaukseen muiden pentujen kavereiksi. Toivottavasti seuraavaksi olisi tiedossa se kaikkein paras asia - muutto ikiomaan kotiin!

Vuokko on siskojoukon reippain tyttönen! Jo ensitapaamisella pieni hontelo Vuokko riemuitsee ihmisistä niin, että hyvä kun laihat jalat pitävät takapuoltaan keikuttavan pennun pystyssä. Vaikka Vuokko onkin riemuissaan ihmisistä, ei se kuitenkaan ole mikään riiviö - ainakaan vielä. Sylissä Vuokko on kuin kotonaan, saisipa vain annettua enemmän pusuja! Vuokolla on erikoinen väritys turkissaan eikä samannäköistä koiraa ihan heti kävele takuulla vastaan. Sosiaalinen ja reipas Vuokko voi hyvin kelpuuttaa kodin vilkkaammaltakin seudulta, kunhan vain löytyisi sitoutunut ihminen, joka jaksaa kulkea Vuokon rinnalla ainakin seuraavat kymmenen vuotta.

Kuulemamme mukaan siskokset ovat peräisin maatilalta. Ne voivat hyvin olla vapaana elävien kotikoirien jälkeläisiä, mutta niistä on ei toivottuina-pentuina haluttu eroon. Kovin hyvää huolta niistä ei ainakaan ole pidetty. Kotikoiran maailmassa riittää uusia asioita eikä Vuokolla välttämättä ole minkäänlaista kokemusta sisällä asumisesta. Hihnassa kulkeminen voi jännittää, yksin oleminen pelottaa ja sisäsiisteys vaatia harjoittelua. Vuokko haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, joka ymmärtää sitoutumisen merkityksen ja jolla on aikaa pienen pennun sopeuttamiseen.

Siro Vuokko jäänee keskikokoiseksi tai himpun verran pienemmäksi aikuisena.

Viipurin koirat - Vuokko 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.