Marion

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 2/2016

30.9.2016
Marion muutti Pinsiöön.

18.9.2016
Miksei kukaan ole vielä huomannut kaunista ja ystävällistä Marion-neitoa? Marioniin pääsee tutustumaan Vihdissä.

Marion on ystävällinen ja iloinen nuori tyttö, joka tulee hyvin toimeen hoitopaikan muiden kissojen ja koirien kanssa. Hoitopaikassaan Marion on tottunut sekä isompiin koiriin, kuten tanskandoggeihin, että pienempiin muutaman kilon painoisiin koiriin. Kissat saavat sisätiloissa olla rauhassa, mutta ulkona Marionista olisi välillä kiva jahdata niitä. Marion on jäänyt työpäivien ajaksi kiltisti yksin kotiin muiden eläinten kanssa. Hoitoperheessä ei ole lapsia, mutta kylässä käyneisiin lapsiin Marion on suhtautunut hyvin, joten uusi koti voisi olla myös lapsiperhe mikäli lapset osaavat vain käyttäytyä eläinten kanssa. 

Uusia ihmisiä (varsinkin miehiä) Marion ujostelee alkuun, mutta todettuaan vieraat mukaviksi turhat ujostelutkin katoavat. Ulkoilu on Marionista mukavaa puuhaa, mutta tyttö nauttii myös kotona löhöilystä. Marion on hoidossa omakotitalossa eikä sisällä juuri käytä ääntään, mutta ilmoittaa pihalla jos on jotain raportoitavaa.

Marion haluaisi jo päästä nauttimaan elämästään ikioman perheensä kanssa! Löytyisikö juuri Sinun luotasi tälle ihanalle koiraneidolle koti?

28.7.2016
Marion joutui tarhalla muiden kiusaamaksi ja sai hoitopaikan Vihdistä. 

22.5.2016
Utelias Marion ilahtuu uusien ihmisten tapaamisesta. Häntä vipattaen se haluaa tutustua ja pienen hetken päästä Marion kipuaa syliin asti.

Marion ja sen sisko Mariella olivat onnekkaita, sillä ne pelastettiin Irinan tarhalle ja saavat nyt mahdollisuuden löytää omat kodit. Suloiset tytöt toivovat, ettei odotusaika jäisi pitkäksi, sillä oman kodin kutsua ei voita mitään.

Marion on siskoksista selvästi reippaampi. Vaikka sekin ihan pienen hetken tuumailee ennen kuin uskaltaa tutustua, ei sen riemulla ole rajaa, kun rohkeus voittaa ja Marion tulee tekemään tuttavuutta. Pieni häntä vipattaa kuin propelli ja Marion haluaisi aloittaa heti mukavat leikit ihmisen kanssa. Marion on selvästi vain vähän tottumaton ihmisten huomioon, mutta kun se huomaa, miten kivaa ihmisten kanssa on, muuttuu Marion iloiseksi ja luottavaiseksi pennuksi!

Marion on nyt tottunut elämään tarhalla, joten muutto omaan kotiin tulee todennäköisesti olemaan sille iso juttu. Aluksi sitä voi jännittää arkisetkin asiat, mutta rauhallisella opastamisella ja totuttamisella Marion tottuu varmasti nopeasti uusiin asioihin ja tilanteisiin. Voi hyvin olla, että siitä kuoriutuu nopeastikin varsinainen vilpertti, sillä onhan se vasta nuori tyttö, jolla on koko elämä edessä!

Marionista kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Uusi omistaja voi olla varma, että lenkkeilykiintiö ei ihan äkkiä täyty, vaan Marion on valmis viemään omistajansa pitkille lenkeille säässä kuin säässä. Ja jos omistaja innostuisi jostain kivasta harrastuksesta, niin Marion ei varmasti laittaisi sitä pahaksensa! Mutta tavallinen, aktiivinen arkikin riittää varmasti Marionille: tapakasvatusta, liikuntaa ja muutama pähkinä vaikkapa temppujen opettelun muodossa päivittäin purtavaksi, niin Marion voi illalla tyytyväisenä käpertyä petiinsä nukkumaan.

Jos olet harkinnut koiran hankinnan plussia ja miinuksia lukemattomia kertoja, ja olet vakuuttunut, ettei koira ja sen tarpeet jää elämänmuutoksissa jalkoihin, odottaa Marion yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Marion 19.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.