Petrus

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

21.10.2016
Petrus muutti omaan kotiin Kouvolaan.

29.8.2016
Petrus on reipas ja mukava poika. Ystävällinen Petrus tassuttelee eteen, istahtaa alas ja katsoo nöyrästi silmiin. Ihmiset ovat Petruksen mielestä maailman ihanin asia.

Kesän alussa Irinan tarhalle tuotiin koiraperhe, johon kuului emo ja neljä pentua. Yksi pennuista sai kodin Viipurista, mutta Pontus, Petrus ja Panda ovat nyt siinä iässä, että nekin voisivat jo alkaa suunnitella muuttoa omaan kotiin Suomeen.

Petrus iloitsee muiden pentujen kanssa aitauksessaan, kun huomaa vieraiden saapuneen. Poika seisoo kaksin jaloin vasten aitaa samalla kun pieni kieli lipoo vinhasti sormia aidan raoista. Petrus tulee oitis tervehtimään sisään astuneita ihmisiä, mutta tekee sen mukavan rauhallisesti ilman turhia pomppimisia ja hepuleita. Poika ei ole vaatimassa huomiota väkisin itselleen vaan odottaa rauhassa, että se huomataan. Vaikka ulkoisesti Petrus ei ehkä olekaan se kaikkein erikoisimman näköinen koira, toivomme kovasti että mukavaa ja ystävällistä Petrusta onnistaisi eikä sen tarha-ajasta tulisi pitkää.

Petruksesta kasvanee aikuisena ihan hyvän kokoinen koira, sen verran on pojalla kokoa ja tassuissa pituutta. Mitään jättiläistä Petruksesta ei kasva, mutta sellainen 30-kiloinen komistus saattaa olla luvassa. Petrus haaveilee kaikista niistä asioista, mistä jokainen muukin pentu: maittavasta ruoasta, lämpöisestä pedistä (mieluiten ihmisen kainalossa), omista leluista ja oman ihmisen rakkaudesta ja huolenpidosta. Koska Petrus on asunut jo tovin tarhalla eikä sen menneisyydestä ole tietoa, täytyy pojasta haaveilevan valmistautua varaamaan aikaa ja kärsivällisyyttä alun sopeuttamisjaksoon - vastalahjana Petrus lupaa sylin täydeltä ikuista rakkautta ja uskollisuutta.

Viipurin koirat - Panda & Petrus 1.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.