Hekla

Sukupuoli: narttu
Koko: suurehko
Syntymäaika: 5/2016

27.11.2016
Heklaa onnisti ja se muutti omaan kotiin Seinäjoelle!

24.11.2016
Hekla haluaisi jo muuttaa ikiomaan kotiin! Tämän tytön voi tavata hoitopaikassa Somerolla.

Hekla on upea tyttö. Sillä on hieno kiiltävä karva ja sporttisen voimakas rakenne. Aikuisena Heklasta taitaakin kasvaa aika kookas koira, sillä se painaa jo nyt puolivuotiaana parisenkymmentä kiloa. Hekla on osoittautunut hoitopaikassa reippaaksi ja ihmisrakkaaksi tytöksi joka varmasti arvostaisi oman perheen seuraa. Muita koiria kohtaan Hekla osaa olla tomera, ja siitä taitaakin löytyä myös aimo annos luonnetta. Heklan luonteen vahvuus luultavasti vain korostuu teini-iän myötä, ja Heklaa suositellaankin kotiin jossa on jo ennestään koirakokemusta. Reipas Hekla tulee tarvitsemaan kasvaessaan paljon liikuntaa ja mukavaa puuhaa johon se saa purettua energiaansa. Tästä tytöstä saat takuuvarmaa seuraa lenkkipoluille ja koiramaisiin harrastuksiin! 

17.11.2016
Hekla matkusti Suomeen hoitopaikkaan ja ottaa kotiehdokkaita vastaan Somerolla.

4.10.2016

Voi Heklaa, voiko ihmisrakkaampaa tyttöä enää olla? Hekla on ihmisen sylissä sulaa vahaa ja antaisi mitä vain, että pääsisi mukaamme. Toivottavasti meillä olisi kuitenkin pian ilouutisia Heklalle.

Hekla ilmaantui tarhalle syksyllä samoihin aikoihin isomman samassa aitauksessa elävän pentukatraan kanssa. Hekla ei jätä arvailuille varaa eikä ketään kylmäksi: tämä tyttö rakastaa ihmisiä! Innoissaan loikkivasta koirasta on miltei mahdotonta saada hyviä kuvia ja Hekla spurttaileekin sydän onnesta pamppaillen ihmisen luota toiselle. Hekla vaikuttaakin hyvin ystävälliseltä, reippaalta ja sosiaaliselta pennulta.

Heklalla tuskin on kokemusta kotikoiran elosta, joten tulevan omistajan on oltava valmis sopeuttamaan tyttöä uuden elämän ihmeellisyyksiin. Hihnassa kulkeminen voi olla aluksi hirmuisen jännittävää puuhaa ja epämääräistä poukkoilua, sisäsiisteydestä Heklalla ei ole mitää tietoa eikä yksin oleminenkaan ole välttämättä laisinkaan tuttua. Lyhytkarvainen Hekla ei haluaisi viettää kylmällä tarhalla enää yhtäkään yötä vaan käpertyä omistajansa lämpimään kainaloon nukkumaan - nyt ja vielä kymmenenkin vuoden päästä.

Viipurin koirat - Hekla 1.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.