Misha

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

25.2.2016
Misha löysi kodin Turusta.

15.2.2016
Misha matkusti Suomeen kotihoitoon ja on tavattavissa Somerolla.

6.2.2016
Mainio Misha rakastaa ihmisiä koko pienestä sydämestään. Voi sitä tauotonta hännän vipatusta, kun Misha pääsee tekemään tuttavuutta!

Olga pelasti loppuvuodesta tarhalleen pentueellisen kovin suloisia koiravauvoja. Emo Sonja tuli onneksi pentujen mukana, joten koko porukka on saanut ystävälliseltä emolta mallia ja hoivaa aina tähän päivään asti. Sonja-emo on keskikokoinen, rauhallinen ja hyvin lempeä tyttö, joten jos pennut tulevat yhtään äitiinsä, on niistä odotettavissa ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita aikuisena. Mishan veljet ovat Malish, Marat, Mitja ja Mulat sekä siskot ovat Markis ja Musja. Yhdessä kuvassa esiintyy pentujen emo Sonja.

Misha on reipas ja hyvin elämäniloinen poika. Hännän vipatuksesta ei tahdo tulla taukoa, kun Misha tulee tutustumaan uusiin ihmisiin. Vielä kun saa pari herkkua päälle, niin Misha on onnensa kukkuloilla! Kunpa se oma koti ja omistaja vain löytyisi jo pian, sillä koiratarha ei koskaan ole oikea paikka nuorelle koiralle kasvupaikaksi.

Mishasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Mishasta tulee varmasti kulmakunnan komistus, se näyttää jo nyt pienoiskopiolta kauniista Sonja-emostaan. Myös arkisia käytöstapoja pitää muistaa kuitenkin harjoitella ahkerasti! Misha tulee tarvitsemaan reipasta liikuntaa, sopivasti muuta aktivointia ja paljon tietysti kainalossa köllöttelyä ja rapsutuksia, että elämä soljuu sopivassa tasapainossa eikä jekkuiluille jää tarvetta. Jos olet aivan varma, että elämässäsi on koiran mentävä aukko ja se ystävyys tulee kestämään seuraavat yli kymmenen vuotta, odottaa Misha yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Misha

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.