Sahara

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

22.7.2016
Sahara sai kodin Nurmijärveltä.

17.6.2016
Sahara on vilkas ja veikeä tyttönen, joka on hetkessä paikassa kuin paikassa. Tätä elämäniloa katsoessa ei voi olla huonolla tuulella!

Sahara pääsi jo pienenä pallerona Irinan kotiin turvaan ja vahvistumaan. Ei-toivottujen pentujen kohtalo on Viipurissa usein karu, mutta Sahara oli siinä joukossa onnekas, kun kadun sijaan se pääsi Irinan kotiin asumaan. Saharasta onkin kasvanut iloinen ja luottavainen pentu, joka ei tunnu näkevän maailmassa mitään pahaa.

Sahara on varsin vilkas tyttö - juuri kun se on kipittänyt luoksesi, niin samassa hetkessä huomaatkin sen jahtaavan jo perhosta matkan päässä. Ja sitten se juoksee lujaa muiden pentujen juokse vähän painimaan, ja sitten se muistaakin taas ihanat ihmiset ja laukkaa tuhatta ja sataa hakemaan rapsutuksia!

Sahara ei varmasti ole laiskan ihmisen koira, sillä muuten voi käydä niin, että sen energia alkaa purkautua ihan vääriin kohteisiin. Sen sijaan sellainen koti, jossa koiran kouluttaminen, sen kanssa runsas liikkuminen ja vaikkapa harrastaminenkin on haaveissa, olisi Saharalle lottovoitto! Iltaisin on sitten ihana köllähtää oman ihmisen kainaloon nukkumaan, kun on päivällä saanut touhuta sydämensä kyllyydestä. Niillä eväillä Saharasta kasvaa fiksu ja hieno aikuinen koira.

Saharasta tullee aikuisena keskikokoinen tyttö. Ja varmasti kaunis sellainen!

Viipurin koirat - Sahara 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.