Leo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

7.6.2016
Leo sai kodin Porista.

7.5.2016
Leo-poika ehti jo kertaalleen saada kodin Venäjältä, mutta se palautettiin tarhalle. Leon matka jatkui kuitenkin Suomeen hoitopaikkaan.

Nyt Leo pääsi muun sisaruskatraan mukana Suomeen, ja etsii hoitopaikasta käsin kotia josta sitä ei enää koskaan palauteta. Leon toiveissa on siis löytää oma perhe jonka turvissa pieni koira voi kasvaa ja elää hyvän koiranelämän.

Leo on vauhdikas veijari, jota on haastavaa saada tallennettua kameran kortille niin että kuvassa näkyisi muutakin kuin pois viuhahtava hännänpää. Veljensä kanssa samaan hoitopaikkaan päässyt Leo on sisarussarjan suurimpia pentuja, jolla riittää rohkeutta ja reippautta. Hoitopaikkaan Leo tuntuu sopeutuneen hyvin, ja viettää suurimman osan ajastaan painimalla ja leikkimällä veljensä kanssa. Myös hoitopaikan aikuista uroskoiraa Leo yrittää sinnikkäästi haastaa painiin, eikä lannistu ensimmäisestä komennosta jonka vanhempi koira pienelle painimestarille murahtaa. Tässä taitaa siis olla viikari, joka viihtyisi samanhenkisessä, leikkisässä koiraseurassa. Myös ihmiset ovat Leon mielestä oikein mukavia, ja se lähestyy ystävällisesti hoitajaansa. Rapsutukset kelpaavat hyvin tarhaelämän jälkeen!

Leo on vielä pentu, joka aloittelee nyt kotikoiran taitojen opettelua. Sisäsiisteys ja hihnakävely ovat siis harjoituslistalla, ja niiden opetteluun on syytä varautua myös uudessa kodissa. Hoitopaikassaan Leo saa tutustua sekä toisiin koiriin, kissoihin että lapsiin, ja ainakin näin alussa yhteiselo on sujunut hyvin. Koska Leo on vauhdikas nuorukainen, se kaipaa tietysti kotia jossa ulkoillaan paljon ja kasvava koira saa riittävästi sekä huomiota että mukavaa tekemistä.

Leon yhteyshenkilönä toimii Maija, maija.sutela@viipurinkoirat.fi. Otathan itse yhteyttä yhteyshenkilöön adoptiohakemuksen täytettyäsi. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.