Claudia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2015

11.2.2016
Claudiaa onnisti ja se muutti omaan kotiin Suomeen!

1.11.2015
Claudia-kaunokainen on sympaattinen tyttö. Reippaana ja sosiaalisena tyttönä Claudia on valmis valloittamaan oman kotinsa vaikka heti!

Claudia, Carla ja Coral ovat kolme siskosta, jotka päätyivät yhdessä Irinan tarhalle syksyllä. Jostain syystä kolmikko hylättiin kerralla eivätkä siskot voi nyt toivoa kuin onnensa kääntyvän ja matkan omiin koteihin Suomeen alkavan.

Siskokset ovat luonteeltaan hyvin samanlaisia: iloisia ja rakastettavia hassuttelijoita. Ne hakevat kilpaa ihmisten huomiota ja ovat onnesta soikeina, kun saavat hetkenkin rapsutuksia ja pari herkkupalaa päälle.

Neljä tassua tepsuttaa vauhdikkaasti aitauksen ovelle, kun jossain vain vilahtaakin ihminen. Tassut kuuluvat suloiselle Claudialle, joka ei voi millään ymmärtää, miksi kaikki ihmiset eivät vietä vain hänen kanssaan aikaa. Claudia rakastaa ihmisiä sydämensä pohjasta eikä tarhaoloissa ihmisten huomiota riitä kaikille koirille millään tarpeeksi.

Claudiasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Todennäköisesti Claudia pysyy myös aikuisena kohtuullisen aktiivisena tyttönä, joten uuden omistajankin on syytä olla samankaltainen. Kun pitkiin lenkkeihin lisätään sopivasti arkitaitojen opettelua ja mukavaa aktivointia, voinee Claudia taata, että illalla uni maistuu ja kepposet unohtuvat. Tai ainakin vähenevät. Sillä kukapa koiranomistaja ei sitä päivää olisi kokenut, kun lempikenkiin on jyrsitty reikä tai maton kulmasta nakerrettu mukava palanen. Se on kuitenkin vain elämää nuoren koiran kanssa, iloineen ja joskus harmaine hiuksineen!

Viipurin koirat - Claudia, Carla & Coral 24.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.