Pekko

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2016

10.12.2016
Pekko muutti omaan kotiin.

27.10.2016
Pekko matkusti hoitopaikkaan pääkaupunkiseudulle opettelemaan kotikoiran elämää.

Pekolla on painoa tällä hetkellä n. 12 kg.

25.8.2016
Pekko on suloinen pentu, sisarusparvensa reippaimpia. Silti Pekkokin saattaa hetken tuumia vieraiden ihmisten lähestyessä, mutta uteliaisuus voittaa pian ja Pekko tassuttaa tutustumaan.

Pekko kuuluu pentulaumaan, joka pelastettiin Irinan tarhalle loppukesästä. Kaksi emoa ja niiden pennut toimitettiin samassa kasassa tarhalle, ja koska pentueet olivat menneet jo iloisesti keskenään sekaisin, emme ole varmoja, että ketkä niistä ovat sisaruksia keskenään. Pekon sisaruksia ja kavereita ovat PauliPaavoPietariPatrik, Penni ja Pilke.

Pekko on hieman reippaampi kuin useimmat muut saman joukon pennuista. Vaikka Pekkokin saattaa hetken katsella vieraita ihmisiä kauempaa, ei kulu kauakaan, kun se on reippaasti tutustumassa. Uskomme, että kotioloissa ujostelut tulevat unohtumaan nopeasti.

Reipas koirakaveri on aina iso plussa vähän varovaista pentua kotiutettaessa. Pekko on kuitenkin sen verran tomeran oloinen poika, että se pärjää varmasti ainoanakin koirana. Uusi omistaja voi olla varma, että Pekosta saa mukavan lenkkeilykaverin, jolta ei virta ihan heti lopu. Ja kun vielä jaksaa treenata arkiset käytöstavat kuntoon, kasvaa Pekosta komea ja mukava koirakaveri!

Pekosta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Vaikka Pekko vielä vähän ujostelee uusissa tilanteissa, reipastuu se kotioloissa varmasti, ja silloin se saattaa keksiä vaikka mitä kepposia, ihan kuten nuoren koiran kuuluukin. Silloin mitataan omistajan kärsivällisyyttä, mutta rakkaudella ja johdonmukaisella koulutuksella siitäkin selvitään!

Viipurin koirat - Pekko & Patrik 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.