Bambi

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2/2016

3.11.2016
Bambi ei enää palele tarhalla vaan muutti omaan kotiin Turkuun.

31.8.2016
Mikä liikuttava katse, mikä liikuttava koiratyttö. Bambi on herkkä kaunotar, joka löytyi kylältä kuljeksimasta. Bambi odottaa Irinan tarhalla, että oikea ihminen osuisi vastaan.

Pentuaitauksen vilinässä huomio kiinnittyy perällä paikoillaan seisovaan koiraan. Bambi katselee tulijoita hieman kulmiensa alta eikä tunnu olevan varma onko tulijoihin varmasti luottamista. Varovaisesti kuitenkin Bambikin uskaltautuu tervehtimään, mutta kovin vakavamielisenä katselee ympärilleen. Bambi ei ole vielä kauaa kerinnyt olemaan tarhalla. Kova meteli ja koirapaljous ympärillä selvästi hämmentää.

Seuraavalla viikolla on vastassa jo reippaampi Bambi, vaikkakaan ei tyttö silti syliin vielä ole kiipeämässä. Bambi tulee kuitenkin hakemaan huomiota ja häntäkin heiluu jo varovaisen ilahtuneesti. Sylissä oleminen vähän jännittää, mutta pian väsynyt tyttö sulkee silmänsä ja uskaltautuu nojaamaan lämpimään syliin.

Iso koiratarha ei ole Bambia varten vaan tyttö toivoisi pian pääsevänsä omaan kotiin. Turvallinen kotiympäristö ja rakastava ihminen - sekä aika, ovat niitä asioita joita Bambi tarvitsee. Uudessa kodissa voisi hyvin olla myös koirakaveri Bambia odottamassa. Bambi on vielä nuori koira, arviolta noin kuuden kuukauden vanha. Koko elämä on siis vasta aluillaan. Kunpa oma koti löytyisi ennen koleutta. Kunnollista ruokaa, lämmin petipaikka, rakkautta ja aikaa - eiköhän näistäkin silmistä vielä suru väisty ilon tieltä!

Viipurin koirat - Bambi 20.8.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.