Sati

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

31.5.2016
Sati löysi kodin Karkkilasta.

20.5.2016
Sati lähti valloittamaan Suomen! Sati opettelee hienoksi kotikoiraksi hoitopaikassaan Somerolla.

22.4.2016
Ihana pikku-Sati on hirmuisen suloinen ja ystävällinen tyttö. Sati hylättiin siskojensa kanssa keskellä talvea, mutta onneksi Olga ehti hätiin.

Siskokset Sati, Simba ja Sima löydettiin talvella jätekasan keskeltä, minne joku oli kolmikon välinpitämättömästi hylännyt. Onneksi Olga tarjosi pennuille turvapaikan ja nyt iloiset natiaiset ovat valmiita aloittamaan uuden elämän Suomessa.

Sanomattakin on selvää, että Sati on mahdottoman suloinen ja kaunis tyttö. Luonteeltaan Sati vaikuttaa hyvin ystävälliseltä ja uteliaalta pennulta, joka temmeltää iloisena ihmisen luota toiselle hakemaan rapsutuksia. Suurikaan ihmismäärä ei Satia juuri hetkauta, ja tyttö touhottaakin ympärillä häntä pystyssä kevään tuoksuja haistellen. Mikään pehmoinen lelukoira Sati ei kuitenkaan ole, vaan se tulee vaatimaan reipasta lenkitystä, peruskoulutusta sekä tietysti paljon rakkautta kasvaakseen onnelliseksi aikuiseksi koiraksi.

Olgalla pentujen asumuksena toimii ulkotarha, joten kotikoiran elämässä kaikki on uutta ja ihmeellistä. Hihnassa käveleminen, sisäsiisteys ja yksin oleminen vaativat harjoitusta, joten Sati haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, jolla riittää aikaa ja motivaatiota pienen pennun sopeuttamiseen. Tehty työ ei taatusti mene hukkaan, sillä palkintona on pienen koiratytön ikuinen ystävyys!

Viipurin koirat - Sati 27.2. & 3.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.