Adele

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2013

29.9.2016
Adele muutti omaan kotiin Seinäjoelle.

17.8.2016
Adele on edelleen ujo tyttö, mutta se on kuitenkin reipastunut aivan viime aikoina mukavasti. Nyt Adele lähtee jo lenkille vieraidenkin kanssa ja hakee huomiota uteliaan varovaisesti.

Adele on viettänyt aikaansa Irinan tarhalla jo vuoden. Alkuajan piileskelevä ja varovainen tyttö on muuttunut uteliaaksi ja iloisesti häntäänsä heiluttavaksi pikkukoiraksi. Kuitenkin Adele on vielä ujo tyttö, joten ehdottomasti toivomme, että uudessa kodissa on reippaampi koirakaveri jo odottamassa. Samoin uuden omistajan on valmistauduttava hyvin siihen, että muutto omaan kotiin voi olla Adelelle iso järkytys, joka purkautuu aiempaa suurempana ujoutena ja jännittämisenä. Adele etsii ensisijassa kotia rauhallisesta ympäristöstä ja sellaisesta perheestä, jossa lapset ovat jo vähintään yläkouluikäisiä.

Adele on päässyt vapaaehtoisten mukana myös lenkeille tarhan ulkopuolelle ja Adele on nauttinut näistä hetkistä kovin. Kun nyt pian koittaisi se päivä, jolloin Adele pääsisi tutustumaan oman kodin lenkkipolkuihin, ja tarhaelämä muuttuisi vain kaukaiseksi muistoksi!

21.11.2015
Adele ujostelee vieraita ihmisiä ensin kovasti. Tutustumisen jälkeen Adelesta paljastuu ystävällinen ja ihmisistä kovin kiinnostunut tyttö, joka vain kaipaa tukea ja rohkaisua.

Adele on pieni ja kaunis tyttö. Tarhan aitauksessa se ei uskalla lähestyä ihmisiä, vaan se tarkkailee meitä aina pienen matkan päästä. Selvä uteliaisus paistaa kuitenkin Adelen katseesta ja eläinlääkärikäynnin aikana Adele todistaakin, että oikeasti ihmiset ovat siitä kovinkin mukavia. Ujoutta tytöstä toki löytyy enemmänkin tutustumisen jälkeen, mutta selvästi Adelella on kuitenkin pohjimmillaan luottamusta ihmisiin.

Adele asuu samassa aitauksessa useiden muiden koirien kanssa ja se tulee kaikkien kanssa toimeen sujuvasti. Koska Adele on ujo tyttö, toivoisimme uudessa kodissa olevan jo koirakaverin odottamassa ja näyttämässä mallia tuleviin vähän jännittäviinkin tilanteisiin. Aivan vilkkaimpaan kaupungin keskustaan Adelen ei myöskään halua muuttaa, vaikka muutoin rauhallisessa kerrostalossa asuminen voisi olla mahdollista.

Adele kaipaa omistajaa, joka ei odota valmista koiraa vaan joka ymmärtää, että ujo Adele tulee tarvitsemaan aikaa ja rauhallista opastamista uuden elämän aloittamisessa. Voi olla, ettei Adelesta koskaan kuoriudu koiraa, joka olisi valmis kiipeämään jokaisen vieraan ihmisen syliin. Mutta varmasti Adelesta tulee kuitenkin koira, joka rakastaa omaa perhettään ja tuttuja ympyröitä. Ujoudestaan huolimatta Adele antaa itsestään sympaattisen ja uteliaan vaikutelman ja uskomme, että rauhallisessa kodissa Adele pääsee vielä kehittymään hienoksi tytöksi.

Adele saapui Irinan tarhalle kesällä 2015. Se kuului ylikuormittuneelta Lipetskin tarhalta saapuneeseen koirajoukkoon, joille Irina tarjosi suojan. Eteläisen alkuperän vuoksi Adelelle on teetetty Viipurissa Snap 4Dx plus -tautitesti, johon sisältyi seuraavat testit: sydänmato, erlichia canis & erlichia ewingii, borrelioosi ja anaplasma phagocytophilum & anaplasma platys. Testit olivat puhtaat ja Adele onkin valmis valloittamaan Suomen ja suomalaisten sydämet.

Viipurin koirat - Adele 2.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.