Sylvesteri

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2015

20.6.2016
Sylvesteri pääsi muuttamaan omaan kotiin.

17.6.2016
Reipas Sylvesteri odottaa hoitopaikassaan ikiomaa kotia.

9.4.2016
Sylvesteri on elämäniloinen pikkujässikkä, joka tietää kyllä mitä haluaa: syliin ja sassiin, täältä olisi pusuja tulossa nyt heti!

Sisarukset Sylvesteri, ShantiSandraSimonaSamira ja Sakura tuotiin keväällä Irinan tarhalle. Lähikylässä asuva emokoira pyöräytti pennut vuoden lopulla eikä niiden tulevaisuus näyttänyt kovin ruusuiselta. Niinpä sisarusten matka jatkui Irinan tarhalle, missä ne odottavat nyt valoisampaa tulevaisuutta ja omien kotien löytymistä.

Sylvesteri on hyvin ihmisrakas ja iloinen touhupetteri, joka juoksentelee onnessaan ihmisen luota toiselle. Tuntemattomat naamat eivät Sylvesteriä pelota, päinvastoin, poika suorastaan villiintyy ilosta saadessaan ihmisiä luokseen. Sylvesteri vaikuttaa sosiaaliselta ja luottavaiselta kaverilta, jolta löytyy myös sopivasti pilkettä silmäkulmasta.

Kotikoiran elämä ei ole Sylvesterille tuttua. Tällä hetkellä pentujen asumuksena toimii ulkotarha, joten monet asiat sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulevat vaatimaan harjoittelua. Peruskoulutusta ei sovi unohtaa, sillä Sylvesteristä kasvaa ainakin keskikokoinen poika, ja jotta elämä olisi kaikilla sujuvaa ja mukavaa, on käytöstapojen hyvä olla hallussa. Riittävästi liikuntaa, rakkautta ja huolenpitoa vielä reseptiin mukaan, niin Sylvesteristä kasvaa takuulla koko kadun komein sälli!

Viipurin koirat - Sylvesteri 2.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.