Simba

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

5.6.2016
Suloinen Simba löysi kodin Tampereelta!

20.5.2016
Simbaa onnisti ja tyttö pääsi maistamaan ensimmäistä kertaa, miltä tuntuu elo kotikoirana. Simba on hoidossa Tampereella.

22.4.2016
Mikäs tiikeriraidallinen ihanuus se mökin suojasta ujosti kurkistaa? Simba on persoonallinen ja ystävällinen neitokainen, joka haluaisi jo pian päästä kotisohvalle pötköttelemään!

Siskokset Sati, Simba ja Sima löydettiin talvella jätekasan keskeltä, minne joku oli kolmikon välinpitämättömästi hylännyt. Onneksi Olga tarjosi pennuille turvapaikan ja nyt iloiset natiaiset ovat valmiita aloittamaan uuden elämän Suomessa.

Simba on toistaiseksi siskojaan hiukan ujompi. Tyttö antaa kuitenkin hyvin nätisti käsitellä itseään ja sylissäkin Simba rentoutuu niin, että sulkee silmänsä ja nukahtaa rapsutusten saattelemana. Vaikka aitaus on täynnä ihmisiä, pyörii Simba muiden pentujen kanssa ympärillä uteliaana pihamaata tutkien. Simba olisikin hyvin onnessaan, jos matkalippu omaan kotiin tipahtaisi pian tassuihin ja uusi elämä pääsisi alkamaan!

Olgalla pentujen asumuksena toimii ulkotarha, joten kotikoiran elämässä kaikki on uutta ja ihmeellistä. Hihnassa käveleminen, sisäsiisteys ja yksin oleminen vaativat harjoitusta, joten Simba haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, jolla riittää aikaa ja motivaatiota pienen pennun sopeuttamiseen. Tehty työ ei taatusti mene hukkaan, sillä palkintona on pienen koiratytön ikuinen ystävyys!

Viipurin koirat - Simba 27.2. & 3.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.