Väiski

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

20.7.2016
Väiski muutti Espooseen.

13.7.2016
Väiski-onnenpoika pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa nyt ikiomaa ihmistä Vihdissä.

20.6.2016
Mikä nenä! Väiski on reipas ja iloinen pentu - ja mikä sanomattakin on selvää: aivan liian suloinen ollakseen totta!

Pikku-Väiski joutui kodittomaksi, mutta kaduille ei tarvinnut jäädä asumaan, sillä tie vei Irinan luokse. Väiski sai kasvaa ja voimistua hetken aikaa Irinan pihalla pienessä pentuaitauksessa, mutta jo pian oli edessä siirtyminen isolle yli 200 koiran tarhalle. Se oli pikkasen ikävä juttu Väiskin mielestä, sillä kova meteli ja isot koirat olivat pelottavia. Väiski on kuitenkin mukavasti sopeutunut koiratarhan arkeen, mutta toivoo silti, että visiitti jäisi lyhyeksi. Oma koti on ainoa oikea suunta!

Väiski on sosiaalinen, reipas ja iloinen pentu. Ihmiset ovat parasta sen päivässä, ottaisipa joku vielä syliin ja hellisi oikein kunnolla! Eihän Väiskiä voi olla huomaamatta, joten jo pian poika antaa pusuja sylissä minkä kerkeää. Väiski elää sopuisasti muiden pentujen kanssa ja kavereista otetaan tukea ja turvaa. Leikkien jälkeen on hyvä käpertyä kiinni muihin pentuihin. Lämpöä ja turvaa, makoisia unia. Väiski taitaa uneksia vain yhdestä asiasta - nimittäin siitä, että saisi vielä joku päivä herätä oman ihmisen kainalosta.

Väiski on kaunis ja uskomattoman suloinen poika. Kotia ei kuitenkaan pidä tarjota hetken mielijohteesta vaan päätöksen tulee olla loppuun asti harkittu. Väiski kaipaa alussa paljon aikaa ja ymmärrystä, sillä monet uudet asiat ja tilanteet voivat olla pelottavia. Liikuntaa ja peruskoulutusta ei pidä unohtaa, sillä sujuva ja yhteinen arki on kaikille mukavaa! Mikäli Väiski jäi mieleesi ja sydämeesi, ota rohkeasti yhteyttä!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.