Kielo

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2015

7.7.2016
Kielo sai kodin Helsingistä.

22.6.2016
Kielo on hyvin ystävällinen ja ihastuttava partasuu. Kielo saapui Irinan tarhalle viime vuoden lopulla räntäkelien aikaan, kun sen oma ihminen tuntemattomasta syystä hylkäsi sen.

Kielo on asustanut jo tovin Irinan tarhalla. Alkuun Kielo oli hiukan pidättyväinen, mutta suhtautui kuitenkin uteliaasti ja ystävällisesti vieraisiin ihmisiin. Tyttö tuli rauhallisesti tervehtimään, mutta siirtyi pian portin läheisyyteen ja katseli hiukan poissaolevan näköisenä ulos aivan kuin jotain odottaen. Ehkä Kielo odotti näkevänsä omistajansa ja toivoi pääsevänsä jälleen kotiin, mutta päivien ja kuukausien kuluessa Kielo sai huomata, ettei omistaja palaa sitä enää hakemaan.

Aika on kulunut ja Kielosta on paljastunut hyvin iloinen ja ihmisrakas tytttö. Kielo ei ole mikään vauhtihirmu tai säheltäjä, mutta on silti innoissaan ihmisistä ja huomiosta. Kielo asuu samassa aitauksessa usean hiukan vanhemman pennun kanssa ja näyttäisi tulevan sopuisasti niiden kanssa toimeen. Ikää Kielolla on arviolta vuoden parin verran, joten ehkäpä kaikkein raikulein pentuaika on nyt ohitettu. Kielo on hyvin mukava ja sympaattinen koiratyttö, huomaisipa joku tämän persoonallisen ja kauniin partanaaman.

Emme tiedä tarkkaan millaisissa oloissa Kielo on asunut ennen tarhalle joutumistaan. Sisällä asuminen voi olla sille tuttua tai sitten ei. Kielo kaipaakin uudelta omistajaltaan paljon ymmärrystä ja tukea uusien asioiden opettelussa. Partanaamaisen Kielon vanhemmista ei ole tietoa, mutta tytössä saattaa virrata ripaus terrierigeenejä.

Ihana Kielo odottaa omistajaansa. Mikäli kiinnostuit Kielosta, odottaa tyttö innolla jo muuttoa Suomeen!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.