Pluto

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

4.2.2016
Pluto sai kodin Helsingistä.

10.1.2016
Pluton ihastuttavat isot korvat suorastaan odottavat oman ihmisen kuiskuttelua! Pluto on seurallinen ja hauska poika, joka odottaa kovasti kutsua omaan kotiin.

Pluton elämän alku ei ole ollut helpoimmasta päästä: Pluto ja sen neljä sisarusta tuotiin Irinan tarhalle juuri luovutusikäisinä ilman emoa. Sisaruksista kolmelle tarhan olot olivat liian rankat ja ne valitettavasti menehtyivät. Yksi pennuista on onnellisesti saanut kodin, mutta tämä suloinen veijari odottaa vielä omaa vuoroaan.

Tarhaoloissa Pluto vaikuttaa yllättävän rauhalliselta, vaikka virtaakin riittää, kuten pennuilla yleensä. Se ei missään nimessä ole ujo, mutta rauhallisena tuumailijana se tykkää seurailla tapahtumia hieman sivummalla. Pluto tulee hyvin toimeen samassa tarhassa olevien muiden pentujen kanssa ja intoutuu myös leikkeihin mukaan. Ihmisten luokse Pluto tulee rohkeasti tekemään tuttavuutta, vaikka ei olekaan niitä vilkkaimpia koheltajia. Se tykkää olla sylissä ja rapsuteltavana — ja herkut maistuvat!

Pluton oman ihmisen tulee olla reipas liikkuja, sillä Plutosta kasvaa todennäköisesti keskikokoista suurempi koira. Pelkkä sohvalla löhöily ei siis riitä, vaan liikkumista ja ulkoilua tarvitaan säästä riippumatta. Muutenkin Pluto tulee tarvitsemaan peruskoulutusta ja aktiivisen elämää, mutta hyvässä hoidossa Plutosta saa varmasti innokkaan lenkkikaverin ja mukavan seurakoiran. Tämän hurmurin suuressa sydämessä on paikka ehkä juuri sinulle?

Viipurin koirat - Pluto 20.12.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.