Watti

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

3.8.2016
Watti sai kodin Helsingistä.

13.7.2016
Watti-poikaa onnisti ja hoitopaikka löytyi Helsingistä.

16.6.2016
Watti haluaisi päästä näkemään, miten ihanaa on asua turvallisessa kodissa, oman ihmisen luona. Kai jostain sellainen paikka löytyy Watillekin?

Irinan tarhalle hylättiin iso pentueellinen hapsukarvaisia pentuja keväällä. Irina otti pienet luovutusikäiset pennut kotiinsa vahvistumaan, mutta siltikään ihan kaikki niistä eivät jaksaneet taistella. Viisi sitkeintä kuitenkin näytti pentupowerin voiman ja ne vahvistuivat iloisiksi ja kovin suloisiksi pennuiksi. Nyt WiljaWienoWarpuWatti ja Woltti ovat jo ihan valmiit muuttamaan omiin koteihin!

Watti ei malttaisi rauhoittua syliin lainkaan. Se ei ole tainnut montaa kertaa elämässään olla sylissä, ja siksi se on niin kovin jännittävää! Kilttinä poikana Watti kuitenkin jää poseeraamaan kameralle, onhan se ainoa keino löytää oma koti Suomesta.

Sisarustensa tavoin Watti suhtautuu hieman ujosti vieraisiin ihmisiin. Vaan eiköhän Watti reipastu tästä vielä mukavasti, kunhan oman kodin kutsu käy ja Watti pääsee näkemään, miten ihanaa on asua turvallisessa kodissa, oman ihmisen luona.

Koko pentueesta näkee, että niiden geeneissä virtaa enemmän tai vähemmän jotakin terrieriä. Saattaa olla hyvin todennäköistä, että näistä pirpanoista kasvaa vielä hyvinkin aktiivisia ja energisiä koirakavereita, joten pelkäksi sohvan lämmittimeksi ne eivät halua! Saattaa nimittäin olla, että siinä tapauksessa se sohva olisi pian entinen. Reipas ja leikkisä koirakaveri olisi varmasti jokaisen näistä sisaruksista mieleen, sillä koirakaverin tassun jälkiä seuraten on maailmaan tutustuminen paljon turvallisempaa!

Koska pentujen emosta tai isästä ei ole tietoa, emme osaa sanoa, minkä kokoisiksi nämä kasvavat aikuisina. Nyt pennut vaikuttavat vielä kohtuullisin siroilta, joten saattaa olla, että ne jäävät siroiksi keskikokoisiksi.

Watti ei halua varttua tarhalla aikuiseksi, vaan se haluaa omaan kotiin - mitä pikemmin, sen parempi. Mikään hetken mielijohde Watti ei kuitenkaan halua olla, vaan se etsii ainoastaan sitoutunutta ja asiaa hyvin tarkoin harkinnutta omistajaa. Jos olet varma, että olet juuri sellainen, laita adoptiohakemus eteenpäin!

Viipurin koirat - W-pennut 1.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.