Parvati

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

10.11.2016
Parvati sai kodin Riihimäeltä.

4.10.2016
Siskonsa tavoin Parvati pyörii ja hyörii ympärillä häntä hurjasti heiluen kun saa ihmiset luokseen. Parvati on iloinen ja ystävällinen tyttö, jolla on vain yksi toive: oma koti.

Siskokset Padma ja Parvati ovat kuin kaksi marjaa - paitsi ulkonäöltään, myös luonteeltaan. Molemmat poukkoilevat innoissaan ympärillä ihmisten saapuessa aitaukseen eivätkä tiedä miten päin olisivat. Siskosten menneisyydestä meillä ei ole tietoa, mutta ne ilahtuvat vieraiden ihmisten näkemisestä niin paljon, että ovat varmasti saaneet kasvaa ihmisten keskuudessa.

Pienellä Parvatilla menee tassut ihan solmuun, kun ihmiset astuvat sen aitaukseen. Ilo on rajaton. Parvati tulee hakemaan reippaasti rapsutuksia, mutta huomatessaan että sitä yritetään saada kiinni kuvaamista varten, iskee jännitys. Piiloon Parvati ei sentään juokse vaan hyppelehtii ympärillä. Parvatin saa lopulta melko vaivattomasti syliin ja siinä sitä sitten istutaan. Ilme muikeana. Vaikka Parvati onkin vähän tottumaton käsittelyyn, karisee siihen liittyvät turhat jännitykset omassa kodissa varmasti pian pois. Ensin pitäisi vain se oma koti jostain löytää, ja se onkin helpommin sanottu kuin tehty.

Musta Parvati ei erotu joukosta yhtä hyvin kuin persoonallisemman näköiset tarhakaverinsa. Sylissäkin jännittää sen verran, että kuvissa ilme on sen mukainen. Mutta Parvatilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin toivoa, että joku ihminen huomaisi kaikista koirista juuri sen ja haluaisi tarjota kodin sille. Kun suloisin pentuvaihe on mennyt ohi, laskee kodinsaantimahdollisuudet huomattavasti. Parvati on kuitenkin iloinen ja ihmisrakas pentu, joten toivottavasti omaa kotia ei tarvitsisi odotella mahdottoman kauan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.