Anton

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

21.2.2016
Antonille löytyi koti Keravalta.

1.1.2016
Mukavan rauhallinen Anton opiskelee kotikoiran elämää Helsingissä. Antonista kasvaa vielä hieno koirakaveri jollekin onnekkaalle!

Anton poika on sujahtanut vallan mainiosti kotikoiran elämään. Hiukan poika on varovainen ja jännittää uusia tilanteita, mutta pääsee jännityksestä nopeasti yli. Anton ei tunnu olevan mikään turha riekkuja, vaan rauhallisen oloinen poika, joka tuumailee tilanteita hetken ennen kuin toimii. Sisäsiisteyden harjoittelu on alkanut myös mallikkaasti, kunhan pitää huolen että Anton pääsee tarpeilleen tarpeeksi usein. Anton on siis  valmis jatkamaan matkaa omaan, pysyvään kotiin rakastettavaksi perheenjäseneksi.

21.12.2015
Antonia onnisti ja sille löytyi hoitopaikka Suomesta. Anton odottelee nyt kotiehdokkaita Helsingissä.

2.11.2015
Anton on pirteä ja sosiaalinen poika, joka rakastaa ihmisiä. Anton muuttaisikin jo niin kovin mielellään omaan kotiin - kunhan joku vain ensiksi huomaisi pojan.

Anton on yksi monesta kymmenestä suloisesta pentutalon asukista, joilla kaikilla on sama päämäärä: päästä omaan lämpimään kotiin ennen talven tuloa. Anton tuli tarhalle emonsa Jenin sekä sisarustensa Amoksen ja Loran kanssa, kun niiden omistaja ei jaksanut enää huolehtia niistä.

Poika tepsuttaa iloisesti etulinjassa ihmisiä vastaan. Antonin mielestä maailmassa ei voi olla mitään parempaa, kuin ihmisiltä saatu huomio ja hellyydenosoitukset. Poika viihtyisi sylissä rapsuteltavana vaikka maailman tappiin asti. Pieni Anton vaikuttaa hyvin ihmisrakkaalta, iloiselta ja sosiaaliselta pennulta, joka kovasti jo toivoisi matkalippua omaan kotiin.

Antonilla tuskin on kummempaa käsitystä kotikoirana olosta, joten pientä pentua on varmasti alkuun opastettava monissa uusissa tilanteissa. Sohvan koristeena Anton ei tule viihtymään vaan toiveissa on reipasta ulkoilua ja liikuntaa sataa tai paistoi. Jos elämässäsi on tilaa yhdelle karvaiselle hurmurille, teini-ikäisen koiran metkut eivät saa sinua menettämään hermojasi ja olet varma päätöksestäsi, odottaa Anton ilouutista Viipurissa.

Antonista kasvanee keskikokoinen poika aikuisena.

Viipurin koirat - Anton 28.11.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.