Chili

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

31.1.2020
Chilin, nyk. Freya, kuulumisia omasta kodista:

"Freya muutti meille 5kk ikäisenä ja yhteiselo alkoi alusta saakka hyvin. Uusia asioita oli paljon, mm. auto, rappuset, oma ruokakuppi, sänky, lelut jne. Freya sopeutui kuitenkin nopeasti kotikoiran elämään, ja ensimmäisen vuoden aikana oppi paljon uusia asioita.

Asuimme pari vuotta kerrostalossa Vantaalla, ja 1,5v sitten muutimme pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, Tuusulan Jokelaan. Kerrostalossa asumme edelleen, mutta Freya on siihen alusta saakka tottunut. Eroahdistuksesta meillä ei ole kärsitty koskaan – ikkunasta tosin on haukuttu postiautot, linnut ja muut liikkuvat asiat.

Freyasta on kasvanut iloinen, reipas ja nautiskeleva aikuinen. Freya nauttii ulkoilusta, koirakavereiden kanssa juoksemisesta mutta myös kainalossa olemisesta ja rapsutuksista. Uudet asiat Freya ottaa edelleen vastaan reippaasti, toki nyt hieman varovaisemmin kuin ihan pentuna. Viime aikoina olemme todenneet, että neidillä on myös draaman tajua – Freya ilmoittaa kyllä, jos jokin asia voisi olla edes etäisesti epämiellyttävä.

Freyasta on kuoriutunut valloittava persoona, emmekä olisi koskaan uskoneet että tämmöisiä koiria on olemassa. Freya vaikuttaa tyytyväiseltä elämäänsä, ja rikastuttaa arkeamme joka päivä."

20.7.2016
Chili sai kodin Vantaalta.

13.7.2016
Chili jätti tarhan kurat taakseen ja odottaa nyt sopivia kotiehdokkaita hoitopaikassaan Vihdissä.

21.5.2016
Chili ei ole pippurinen, vaan hyvin elämäniloinen ja reipas tyttö! Chilin ainoa haave on löytää oma omistaja, jonka kanssa nauttia tulevasta kesästä - ja sen jälkeen syksystä, ensilumesta...

Kun pentujen aitaukseen astuu, kipittää Chili etunenässä tekemään tuttavuutta. Chili on sosiaalinen ja avoin tyttö, joka tuntuu heti kiinnostuvan ihan jokaisesta ihmisestä. Chilin mielestä taitaakin olla ihan parasta, kun joku ehtii hetkeksi poiketa sen aitaukseen ja viettää aikaa pentuja rapsutellen ja vähän myös niiden kanssa leikkien.

Chili haaveilee kodista, jossa koira saa olla mukana arjessa ja siitä huolehtimiseen halutaan panostaa. Chilistä kasvaa keskikokoinen tyttö, ja pelkäksi sohvankoristeeksi saati ketjun jatkoksi pihalle se ei missään nimessä halua. Chilin unelmaomistaja taitaisi olla sellainen, joka päivittäin haluaa tehdä pitkiä lenkkejä, opettaa Chilille kivoja arkisia käyttäytymistapoja, leikkiä hauskoja leikkejä ja sitten iltaisin ottaa tyytyväisenä huokaavan Chilin kainaloon nukkumaan sohvalle.

Reippaana tyttönä Chili sopeutuu monenlaiseen kotiin - leikkisä koirakaveri olisi varmasti hauska juttu, mutta eiköhän Chili sopeudu hyvin myös perheen ainoaksi silmäteräksi. Tärkeintä on, että uusi omistaja sitoutuu Chiliin ja sen kanssa elämiseen sataprosenttiseksi - haasteet on tehty voitettaviksi ja kaveria ei jätetä, vaikka sohvankulmaa olisikin joskus järsitty, tai naapurin koiraa haukuttu ikkunasta.

Viipurin koirat - Chili 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.