Edda

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 12/2015

17.11.2017
Eddan kuulumisia omasta kodista:

”Edda tykkää käydä koirapuistossa tapaamassa ystäviään, joita hän saa helposti uusia. Monenlaiset hippaleikit kiinnostavat. Kesällä vedessä pulikoiminen on parasta; vauhtia järveen hyppäämiseen otetaan innolla.”

 

Edda sai kodin Nastolasta.

17.6.2016
Edda on rauhallinen ja hyvähermoinen nuori tyttö, joka pääsi Suomeen kotihoitoon keväällä. Edda odottaa omaa kotia Kirkkonummella.

Edda on ehtinyt opetella kotikoiran taitoja jo tovin, ja ne alkavat olla jo mainiosti hallussa. Yksinolot sujuvat koirakavereiden kanssa ilman ongelmia ja hihnassa kävelyäkin on harjoiteltu. Kotihoitaja kuvaa Eddaa rauhalliseksi ja tasaiseksi tytöksi, joka ei monista asioista hätkähdä. Hyvähermoisena ja hyvin oppivaisena tyttönä Eddasta saisi varmasti myös mukavan harrastuskoiran. Hoitopaikassaan Edda on tottunut myös kissoihin. Jos kissat ovat rauhallisia ja koiriin tottuneita, tulevat ne Eddan kanssa juttuun.

Kaiken muun hyvän lisäksi Edda on hyvin kaunis tyttö. Eikö olisi jo aika oman kodin löytyä? Edda jää aikuisena keskikokoiseksi, alle 30-kiloiseksi tytöksi.

21.4.2016
Edda pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa oma kotia Kirkkonummella.

14.4.2016
Eddan katse sulattaa: kauniin siniharmaan tytön ohi ei voi kulkea ihastelematta. Ja luonteeltaankin Edda vaikuttaa olevan kultainen ja rauhallinen tyttö.

Edda ja sen sisko Thora päätyivät hylättyinä Irinan tarhalle. Tyttöjä on vaikea ensisilmäyksellä uskoa siskoksiksi, mutta niinhän se on, että sekarotuiset voivat näyttää välillä hyvinkin erilaisilta yhteisestä taustasta huolimatta. Edda on siskoaan huomattavasti suurempi ja siitä kasvaakin varmasti iso koira aikuisena.

Edda on vielä hyvin rauhallinen tyttö, joka mieluummin tarkkailee vähän kauempaa kuin änkeää mukaan vilkaampien pentujen touhuihin. Aluksi Eddasta voikin saada vähän ujon kuvan. Totuus kuitenkin selviää, kun Eddan kanssa menee seurustelemaan. Tyttö on hyvin mielissään seurasta ja se on selvästi ihastuksissaan ihmisseurasta.

Emme tiedä, mitä rotuja Eddassa ja Thorassa on. Uuden omistajan tulee kuitenkin varautua siihen, että Eddasta kasvaa isohko tyttö, joka tarvitsee paljon liikuntaa ja peruskoulutusta, jotta elämä sujuisi mukavasti ja ilman ongelmia.

Viipurin koirat - Edda 3.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.