Simona

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 12/2015

24.11.2016
Ihana Simona pääsi vihdoin pois tarhalta oman kodin lämpöön.

28.10.2016
Simona on häkellyttävän kaunis ja kaiken lisäksi iloinen ja ystävällinen tyttö. Kuinka on mahdollista, että se vieläkin joutuu odottamaan omaan kotia?

S-pennut ovat asuneet jo yli puoli vuotta Irinan tarhalla. Vain yhtä niistä on onnistanut kodinsaannissa. Koirissa itsessään ei ole mitään vikaa, päinvastoin: koko sisarussarja on reippaita, iloisia ja ihmisrakkaita viikareita, jotka haluaisivat huomiota vaikka ihan loputtomasti!

Simonan hartain toive on oma koti. Simona rakastaa ihmisiä niin kovin, että sen on varmasti vaikea ymmärtää, miksei tarhalla voi saada kaikkea mahdollista huomiota ihmisiltä. Mutta kun samaa toivoo parisataa muutakin koiraa, niin on selvää, ettei kaikkien koirien kanssa pystytä viettämään aikaa koskaan riittävästi.

Simona on sosiaalinen tyttö myös koirien kesken. Se menee isossa laumassa kuin kala vedessä eikä tunnu hermostuvan tai haastavan toisia koiria kähinöinteihin. Kaikkiaan Simona vaikuttaa niin sympaattiselta ja kivalta tytöltä, että on vaikea ymmärtää, miten se edelleenkin joutuu odottelemaan omaa kotia.

Simona on tarhalla reipas, ystävällinen ja mukava tyttö. Se ei vaikuta olevan mikään adhd, vaan sellainen sopivan elämäniloinen tapaus. Koska Simona on kasvanut tarhalla pennusta nuoreksi aikuiseksi, pitää uuden omistajan kuitenkin ymmärtää, että muutto omaan kotiin tulee olemaan sille iso juttu. Aluksi Simona voi olla hyvinkin hämillään ja jännittää pieniäkin uusia asioita. Rauhallisella totuttamisella Simona varmasti kuitenkin sopeutuu uuteen elämään ja paikkaan. Kun joku vain antaisi Sakuralle mahdollisuuden näyttää, miten hieno tyttö se onkaan!

9.4.2016
Iloinen touhutyttö Simona rakastaa ihmisiä. Syliin pääseminen on harvinaista herkkua, eikä pikku-Simona haluaisi muuta tehdä kuin keskittyä pusujen antamiseen.

Sisarukset ShantiSylvesteriSandra, Simona, Samira ja Sakura tuotiin keväällä Irinan tarhalle. Lähikylässä asuva emokoira pyöräytti pennut vuoden lopulla eikä niiden tulevaisuus näyttänyt kovin ruusuiselta. Niinpä sisarusten matka jatkui Irinan tarhalle, missä ne odottavat nyt valoisampaa tulevaisuutta ja omien kotien löytymistä.

Simona loikkii ja pomppii iloisena jaloissa, kun ei tiedä miten päin olisi ihmisten saapuessa aitaukseen. Pieni kieli lipoo sormet ja ratsaa taskut. Saattaapa varomattoman tarhavieraan hanskakin tarttua pieniin naskalihampaisiin ja lähteä voittosaaliina sivummalle. Simona on ihastuttava, sosiaalinen ja reipas tyttö, jolla olisi paljonkin annettavaa omalle perheelleen - löytyisipä jostain vain sopiva sellainen.

Kotikoiran elämä ei ole Simonalle tuttua. Tällä hetkellä pentujen asumuksena toimii ulkotarha, joten monet asiat sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulevat vaatimaan harjoittelua. Peruskoulutusta ei sovi unohtaa, sillä Simonasta kasvanee ainakin keskikokoinen tyttö, ja jotta elämä olisi kaikilla sujuvaa ja mukavaa, on käytöstapojen hyvä olla hallussa. Riittävästi liikuntaa, rakkautta ja huolenpitoa vielä reseptiin mukaan, niin Simonasta kasvaa takuulla kylän hemaisevin leidi aikuisena!

Viipurin koirat - Simona & Shanti 19.7.2016

Viipurin koirat - Simona 2.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus