Olja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2015

21.7.2016
Olga sai oman kodin Helsingistä.

7.4.2016
Kaunis punertavanruskea Olja on iloinen ja valloittava pentu. Ihmiset ovat parasta Oljan maailmassa, joten löytyisipä jostain pian oma sellainen!

Suloiset siskokset, Olja ja Polja, joutuivat keväällä tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Ne saivat hetken aikaa asua tarhanpitäjä Irinan kotona, mutta joutuivat sitten tarhalle. Kova meteli ja iso määrä koiria ympärillä ei kuitenkaan tunnut siskoksia sen enempää hetkauttavan vaan ne mennä vilistävät iloisesti menossa mukana. Nyt tytöt odottavat tassut ristissä, että joku huomaisi ne ja matka omaan kotiin pääsisi alkamaan!

Olja on reipas, iloinen ja ihmisrakas tyttö, joka ei tuhlaa aikaa turhaan mietiskelyyn vaan rynnistää oitis tervehtimään vieraita. Mitä enemmän rapsuttajia ympärillä, sen parempi. Silloin kun Olja ei ole nautiskelemassa herkuista ja silityksistä, puuhailee se uteliaana muiden pentujen kanssa aitauksessaan. Oljan tulevan kodin on hyvä ymmärtää, että kotikoiran elämä ei ole tytölle tuttua. Alussa riittää monenmoista uutta opeteltavaa, mutta fiksuna neitinä Oljasta kasvaa varmasti hieno ja hyvätapainen koira aikuisena - kunhan omistaja on valmis panostamaan sen sopeuttamiseen ja koulutukseen.

Oljasta kasvanee aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Viipurin koirat - Olja 2.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.