Peppi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 18 kg)
Syntymäaika: 3/2015

3.9.2016
Peppiä onnisti vihdoinkin ja oma koti löytyi Järvenpäästä.

15.2.2016
Peppi kävi steriloitavana ja odotelee omaa lenkittäjää Lahden seudulla.

14.1.2016
Reipas Peppi etsii uutta kotia. Energisiä koiria rakastavalle omistajalle Pepistä tulee oiva kaveri! Peppi odottaa kotiehdokkaita Nastolassa.

Voit lukea lisää Pepistä myös täältä: https://www.facebook.com/hannanhoitolaiset/

Kotihoitaja kertoo:

"Peppi on iloinen, reipas ja rohkea nuori koiratyttö. Se on aika voimakastahtoinen ja murrosikäisenä koirana kokeilee rajojaan. Tulevalla kodilla olisi hyvä olla koulutustaitoa, kärsivällisyyttä ja lisäksi intoa liikkua ja aktivoida energistä koiraa. Peppi voisi olla hyvä harrastuskaverikin, joka tapauksessa se tarvitsee paljon liikuntaa ja myös aivojumppaa. En suosittele Peppiä ihan pienten lasten perheeseen, koska se on melko suurikokoinen, innokas tohelo.

Peppi tykkää kovasti kaikista ihmisistä, niin miehistä kuin naisistakin, samoin koirakavereista. Energinen kaveri olisikin Pepille hyvä juttu. Kissoihin ollaan totuteltu hoitokodissa. Peppi ei ole niille agressiivinen, mutta se on vielä liian rajuotteinen innostuessaan, joten ehkä kissaton koti olisi Pepille paras vaihtoehto. Koirienkin kanssa on otettava huomioon se, että Peppi saattaa vahtia toisilta koirilta luita ja leluja, välillä ruokiakin. Ihminen saa kyllä ottaa luut pois vaikka suusta ongelmitta.

Peppi on siis rajoja, rakkautta ja paljon tekemistä vaativa perusteini. Se on todella valloittavan leikkisä ja tarhakoirataustasta huolimatta erinomaisesti sosiaalistunut, sitä ei voi ainakaan araksi kutsua. Pienellä käytöstapojen hienosäädöllä siitä tulee upea koira. Olemme harjoitelleet jo malttamista, esimerkiksi sitä että istutaan ja rauhoitutaan aina ennen kuin pääsee ovista ulos tai saa ruokaa. Samoin sitä että toisten koirien kupeille ei saa sännätä kesken ruokailun, mitä tämä neiti mielellään harrastaisi."

Viipurin koirat - Peppi 23.4.2016

12.12.2015
Peppi on esikuvansa mukainen hyväntuulinen ja niin reipas tyttö, että kodin vaihtuminen hoitopaikkaan ei saanut tyttöä hiukkaakaan hämilleen, vaan Peppi oli heti laittamassa leikiksi hoitopaikan koirien kanssa. Peppi tarvitsee vielä tapakasvatusta, mutta muuten Peppi vaikuttaa hyvin rohkealta ja aktiiviselta nuorelta tytöltä. Pelkäksi sohvaperunaksi tästä tytöstä ei ole, mutta harrastuskoiran paikka voisi Pepille sopia!

27.7.2015
Peppi ilahduttaa nyt omassa kodissaan.

24.6.2015
Voi pientä Peppiä! Peppiä hiukan ujostuttaa olla sylissä kuvattavana, mutta todellisuudessa Peppi on reipas ja iloinen pentu.

Vaikka Peppiä alkuun jännittääkin, mikään varsinainen arkajalka se ei kuitenkaan ole vaan rohkaistuu hetken tutustumistuokion jälkeen. Peppi vaikuttaa varsin herttaiselta tytöltä, joka tuntuu olevan hiukan hämmentynyt tarhalle joutumisesta. Pienelle ja kainolle tytölle lukuisten pentujen joukosta erottuminen voi olla vaikeaa, mutta Peppi luottaa lujasti siihen, että sillekin on varmasti oma koti vielä jossain. Sellainen koti, jossa annetaan aikaa ja ymmärrystä.

Pepin elämä ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Huhtikuussa Peppi matkusti vaatimattomasti pahvilaatikossa tarhalle vain kuukauden ikäisenä sisarustensa Peten ja Peetun kanssa. Peppi pääsi sisaruksineen onneksi Venäjällä kotihoitoon, ja nyt Peppi hartaasti odottaa tarhalla kotitarjouksia Suomesta. Pepistä kasvanee keskikokoinen koiraneito. Pepillä on jo matkalaukku valmiiksi pakattuna, ja kunhan ikää on tarpeeksi niin neiti olisi valmis muuttamaan omaan kotiin.

Viipurin koirat - Peppi 13.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.