Sunna

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 10/2014

29.9.2016
Sunna sai kodin Hämeenlinnan seudulta.

2.6.2015
Sunna on siskoaan Oonaa varovaisempi, mutta ei kuitenkaan piileskele ihmisiltä vaan uteliaana seuraa meitä pienen etäisyyden päästä.

Aivan kosketusetäisyydelle Sunna ei rohkene tulla, mutta tarkkaavaisena katselee ja seuraa mitä aitauksessa tapahtuu. Rauhallinen ympäristö, reipas koirakaveri ja ymmärtäväinen omistaja olisivat ihan lottovoitto tälle tytölle.

Viipurin koirat - Sunna 13.6. & 24.7.

8.3.2015
Sunna olisi jo valmis muuttamaan kotiin! Sunna on selvästi rohkaistunut viime kerrasta. 

Muutto isompien pentujen aitaukseen taisi saada koko Sunnan sisarussarjan hiukan pyörälle päästään. Nyt parin viikon totuttelun jälkeen, on meitä vastassa paljon reippaampi Sunna.

Viipurin koirat - Sunna 7.3.2015

 

27.2.2015
Sunna-tyttö kyyristelee pienenä myttynä kopin perällä ja toivoo ilmeisesti hartaasti, että nappaisimme kopista syliin jonkun muun pennun kuin hänet.

Mutta niin vain päätyi Sunnakin syliin kuvattavaksi. Sunnaa vieraat ihmiset jännittävät vielä kovasti, mutta sylissä tyttö istuu silti rauhallisesti. Ei ole mikään ihme, että Sunnaa jännittää. Tyttö on viettänyt suuren osan tähänastista lapsuuttaan tarhalla, jossa se ei paljoa ihmisiä tapaa. Sunnan olisikin hyvä päästä nopeasti omaan kotiin reipastumaan ja totuttelemaan kotikoiran elämään.

Sunna on tuotu tarhalle yhdessä sisartensa Oonan, Siinan, Tiinan ja Uunan kanssa. Tarkempaa tietoa niiden alkuelämästä ei ole. Eräänä aamuna kun tarhan yövahti teki lähtöä kotiin, löysi hän tytöt tarhalle johtavan tien penkalta. Tytöt makasivat pahvilaatikossa toisiinsa käpertyneinä ja yrittivät pysyä lämpiminä kylmässä ilmassa.

Sunnalle etsitään kotia, jossa pientä tyttöä rohkaistaan ja kannustetaan eteenpäin lempeästi. Uudessa kodissa voisi myös hyvin olla reipas koirakaveri näyttämässä Sunnalle esimerkkiä ja toimimassa tukena ja turvana uudessa ihmeellisessä maailmassa.

Viipurin koirat - Pikkupennut saavat lelutuliaisia 10.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.