Pikku-Markiza

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

17.7.2016
Markiza sai kodin Helsingistä.

13.7.2016
Pikku-Markiza matkusti hoitopaikkaan ja odottelee sopivia kotiehdokkaita Somerolla.

19.6.2016
Tämä pikkutyttö vie kenen tahansa sydämen mennessään, se on varma! Elo Olgalla menettelee, mutta oma koti on kuitenkin se, mistä Markiza haaveilee.

Pieniä ja suloisia nappisilmiä ei voi olla ohittamatta. Markiza on mahdottoman kaunis pentu ja kaiken lisäksi vielä kovin ystävällinen ja ihana sellainen. Se ilmaantui alkukesällä Olgan luokse yksinään, kun kukaan ei pentua kaivannut eikä tunnustanut omakseen. Markizalla on kuitenkin varmasti ollut ihmisiä ympärillä elämässään, sen verran paljon se ihmisseuraa rakastaa. Markiza haaveilee omasta kodista ja siitä, että se löytäisi rinnalleen vielä jonkun aivan erityisen ihmisen, jolle voisi antaa kaikkensa.

Markiza on sosiaalinen ja reipas tyttö, joten sen voisi kuvitella sopeutuvan vilkkaammallekin asuinalueelle. Asuinaluetta tärkeämpää on kuitenkin se, että Markiza löytää sitoutuneen ja kunnollisen kodin, joka jaksaa niin ylä- kuin alamäissä. Markizalla on vielä monet kotikoiran taidot hukassa, koska kukaan ei ole niitä sille koskaan opettanut. Kunhan jostain löytyy vain ihminen, jolla riittää rakkautta, ymmärrystä ja aikaa Markizalle nyt ja seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, pakkaa Markiza reppunsa samantien ja muuttaa Suomeen!

Viipurin koirat - Pikku-Markiza 1.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.