Odessa

Sukupuoli: narttu
Koko: siro keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2016

2.10.2016
Odessa muutti Hämeenlinnaan.

16.9.2016
Odessa on ystävällinen, leikkisä ja siro kaunokainen, jota pääsee tapaamaan Helsingissä.

Odessa on sopeutunut hyvin kotikoiran elämään. Hoitopaikassa on neljä muuta koiraa ja niiden kanssa Odessa tulee hyvin juttuun. Myös kissat ovat Odessan kavereita. Sisäsiisteys on jo suht hyvin hallussa ja ulkona on mukava tepastella hihnan päässä. Odessa on leikkisä tyttö, jolla on pieneen kokoonsa nähden mainiot äänitehosteet painin pyörteissä: örinälle ja mörinälle on vaikea olla nauramatta. Odessa tulee tutustumaan rauhallisesti ja ystävällisesti vieraisiin ihmisiin. Todettuaan vieraan mukavaksi, saa tytöltä oitis pusun poskelle. Odessa on kooltaan jäänyt hyvin siroksi ja korkeutta sillä on alle 50 cm. Aikuisena se jäänee alle 20-kiloiseksi.

29.6.2016
Odessa muutti Suomeen opettelemaan kotikoiran eloa ja on tavattavissa hoitopaikassaan Helsingissä.

17.6.2016
Odessa on kaunis tyttö, jota vieraat ihmiset vielä vielä jännittää. Uteliaasti katsellen Odessa silmäilee vieraita, mutta ei ihan rohkene hakemaan rapsutuksia vaan jää pienen välimatkan päähän.

Muiden pentujen pomppiessa ihmisten ympärillä katselee ujo silmäpari uteliaasti vähän matkan päässä. Vieraat ihmiset kiinnostavat kovasti Odessaa, mutta ihan kosketusetäisyydelle tuleminen jännittää. Odessa pyörii jaloissa muiden pentujen tavoin, mutta syliin nostaminen ja siinä istuminen onkin sitten aivan hirmuisen jännittävää puuhaa. Päästessään takaisin maahan kipittää Odessa heti turvallisen välimatkan päähän, ettei vaan joutuisi heti uudelleen napatuksi. Herkullista märkäruokaa jaettaessa tytön ilme kuitenkin muuttuu ja Odessa säntää varmistamaan, että myös sille riittää syötävää.

Odessa on vielä vähän varovainen tyttö, mutta pääsy kotioloihin saisi sen varmasti reipastumaan tuota pikaa. Uuden omistajan on kuitenkin muistettava, että sopeutuminen voi viedä aikaa. Vaikka Odessa jo pian olisi ihana pusutyttö oman perheen kesken, voi kodin ulkopuoliset asiat jännittää pidempäänkin. Pienestä varovaisuudestaan huolimatta muiden pentujen kanssa iloisesti leikkivä Odessa on ystävällinen tyttö, joka haluaisi jo pian päästä nauttimaan normaalista pienen pennun elämästä rakastavan kodin keskelle.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.