Rolle

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 65 cm)
Syntymäaika: 1/2014

8.12.2016
Vihdoin Rollen odotus palkittiin ja poika muutti omaan kotiin.

2.3.2015
Rollen hauskan laikukas olemus puhkuu elämänriemua ja todellista katujätkän charmia - pojassa on jotain hyvin sympaattista.

Rolle ei toden totta jää huomaamatta sokeammaltakaan, sen verran kokoa ja näköä tästä upeasta nuoresta miehestä löytyy. Rolle asustaa nyt Irinan tarhalla.

Rolle etsii ennen kaikkea sitoutunutta omistajaa, jolla on aikaa ja resursseja pojan kouluttamiseen: muuten tämän nuoren miehen tarmo voi kohdistua vaikkapa kodin pieniin remonttitöihin. Mikään ihmeidentekijä ei Rollen omistajan kuitenkaan tarvitse olla, motivoitunut ja työtäpelkäämätön asenne varmasti riittää hyvän huumorintajun ohella. Virtaa tässä nuorukaisessa piisaa kuten kuuluukin, mutta mitenkään hypomaaninen se ei ole. Kerrostaloon tai kovin kaupunkimaiseen ympäristöön Rollea ei luovuteta.

Rolle ei jää jalkoihin tarhan koiralaumassa ja se ottaa kyllä paikkansa, mutta mikään öykkäri se ei missään nimessä ole. Aivan pikkukoirien kaveriksi Rollea ei kuitenkaan voi suositella, jotteivät pienemmät joudu jyrätyksi. Rolle viihtyisi varmasti myös ainoana koirana.

Nuoret, isot urokset eivät ole valitettavasti kovin kysyttyjä koiranottajien keskuudessa. Täytyy vain toivoa, että Rollea kuitenkin onnistaisi uuden kodin suhteen, ennen kuin elämänilo sen silmistä sammuu ja tarhan olosuhteet käyvät sille ylivoimaisiksi.

Viipurin koirat - Rolle 3.4. & 2.5.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.