Wilja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

15.8.2016
Wilja sai kodin Helsingistä.

12.7.2016
Iloinen Wilja opiskelee kotikoiran elämää Helsingissä. Wilja on vähän ujo uusissa tilanteissa, mutta uteliaisuutta riittää silti kovasti!

Wiljan elämässä kääntyi uusi lehti, kun pieni tyttö pääsi matkustamaan pois vesisateiselta tarhalta ja tassuttelee nyt Suomessa hoitokodin lämmössä. Wilja on opetellut kotikoiran elämää nyt viikon päivät, ja sopeutuminen on hyvässä vauhdissa. Positiivinen asenne on säilynyt, ja Wilja velmuilee hoitopaikassa melkoisen iloisena ja reippaana tyttönä. Ihan kaikkein rohkeimpia pentuja Wilja ei kuitenkaan ole, vaan suhtautuu uusiin ihmisiin ja asioihin pienellä varauksella. Wilja tarvitseekin kodin jossa tutustumiselle ja kotiutumiselle annetaan aikaa ja uusia asioita kohdataan turvallisesti ja pienen koiran tahdissa.

8.7.2016
Hapsukorvainen Wilja oli onnekas ja pääsi Suomeen kotihoitoon. Wilja tapaa kotiehdokkaita Helsingissä.

16.6.2016
Wilja näyttää kuvissa kovin totiselta, mutta oikeasti se on hyvin iloinen tyttö! Vieraat ihmiset vähän jännittävät sitä, mutta herkkujen voimin tuttavuutta on kiva tulla tekemään.

Irinan tarhalle hylättiin iso pentueellinen hapsukarvaisin pentuja keväällä. Irina otti pienet luovutusikäiset pennut kotiinsa vahvistumaan, mutta siltikään ihan kaikki niistä eivät jaksaneet taistella. Viisi sitkeintä kuitenkin näytti pentupowerin voiman ja ne vahvistuivat iloisiksi ja kovin suloisiksi pennuiksi. Nyt Wilja, Wieno, Warpu, Watti ja Woltti ovat jo ihan valmiit muuttamaan omiin koteihin!

Wilja on pentueen tytöistä tällä hetkellä reippain. Sekin vähän jännittää syliin ottamista, mutta tulee kuitenkin varovaisen uteliaasti tutustumaan vieraisiinkin. Toisten pentujen kanssa leikkiminen taitaa Wiljasta olla tällä hetkellä kivointa ikinä - tai ehkä herkkujen saaminen menee vielä sen yli!

Wilja on kuitenkin sen verran varovainen tyttö, että se etsii sellaista omistajaa, joka osaa ja haluaa tukea sitä maailmaan tutustumisessa. Voi olla, että Wilja reipastuu hyvinkin äkkiä päästyään omaan kotiin, mutta voi myös olla, että se tarvitsee aikaa ja tukea.

Koko pentueesta näkee, että niiden geeneissä virtaa enemmän tai vähemmän jotakin terrieriä. Saattaa olla hyvin todennäköistä, että näistä pirpanoista kasvaa vielä hyvinkin aktiivisia ja energisiä koirakavereita, joten pelkäksi sohvan lämmittimeksi ne eivät halua! Saattaa nimittäin olla, että siinä tapauksessa se sohva olisi pian entinen. Reipas ja leikkisä koirakaveri olisi varmasti jokaisen näistä sisaruksista mieleen, sillä koirakaverin tassun jälkiä seuraten on maailmaan tutustuminen paljon turvallisempaa!

Koska pentujen emosta tai isästä ei ole tietoa, emme osaa sanoa, minkä kokoisiksi nämä kasvavat aikuisina. Nyt pennut vaikuttavat vielä kohtuullisin siroilta, joten saattaa olla, että ne jäävät siroiksi keskikokoisiksi.

Jos hassu hapsukarvainen Wilja sukelsi suoraan sydämeesi ja olet harkinnut asiaa pitkään ja tarkkaan, odottaa Wilja malttamattomana hakemustasi!

Viipurin koirat - W-pennut 1.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.