Ramona

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 6/2015

13.4.2016
Ramona muutti omaan kotiin Helsinkiin.

14.10.2015
Ramona on pieni ihastuttava nappisilmä, joka yhdessä siskonsa Rowenan kanssa joutui tarhalle. Ramona odottaa jo innolla, koska matkalippu Suomeen tipahtaa tassuihin.

Hauskannäköiset siskokset Ramona ja Rowena päätyivät Irinan tarhalle loppusyksyllä. Vaikka Ramona on tumma ja Rowena vaalea, ovat siskokset muuten kuin samasta puusta veistettyjä. Tarhaelo on niille uutta ja siskokset ovatkin vähän sen näköisiä, että mihinkäs ihmeeseen sitä on jouduttu.

Ramona istuskelee tiiviisti lähellä turvallista siskoaan ja katselee muiden pentujen leikkejä. Tyttöä saa rapsutella ja kevyt pentu nousee vaivattomasti syliin. Sylissä Ramona vaikuttaa oikein tyytyväiseltä ja ihmisen kosketus on siitä selvästi mieluisaa. Päästyään takaisin maahan tyttönen jää tuijottamaan vastustamattomilla nappisilmillään siihen malliin, että takaisin pitäisi päästä mahdollisimman pian. Ramona on utelias ja iloinen tyttö, joka tahtoisi kovasti muuttaa omaan kotiin ennen paukkupakkasia.

Ramonan taustasta meillä ei ole sen kummempaa tietoa. Se poimittiin ulkoa talteen siskonsa kanssa ja tuotiin tarhalle. Voi olla, että se on joskus asunut kodissa tai sitten ei. Uuden omistajan on varauduttava opettamaan tytölle vielä monia asioita, kuten sisäsiisteyttä, hihnassa kulkemista ja yksinoloa. Myös riittävästä liikunnasta ja aktivoinnista tulee huolehtia, jotta nuori koira pääsee purkamaan energiaansa sallittuihin asioihin. Ramonasta kasvaa varmasti hieno tyttö, kunhan jostain löytyisi vielä kunnollinen ja rakastava koti, joka on valmis sitoutumaan siihen koko sen loppuelämäksi.

Viipurin koirat - Ramona & Rowena 10.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.