Joel

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 3/2016

23.10.2016
Joel löysi oman kodin Lohjalta.

22.9.2016
Iloinen ja reipas Joel-poika jätti hyvästit tarhalle ja muutti hoitopaikkaan Jämsään odottamaan omaa kotia.

18.6.2016
Joel on iloinen veijari, jonka mielestä toisten pentujen kanssa leikkiminen on huippukivaa. Silti ihmisseuraa ei taida voittaa mikään!

Joel ja Jonna ovat sisarukset, jotka tuotiin Irinalle Svetogorskin kaupungista. Svetogorskin kaupunki on palkannut alueelleen kiertävän klinikan, joka sterilisoi kaduilla eläviä koiria - myös pentuja, vaikka niiden selviäminen sterilisoinnin jälkeen ilman hoitoa on heikkoa. Jonna ja Joel kuuluvat näihin pentuihin, jotka sterilisoitiin vain parin kuukauden ikäisinä. Paikallinen eläinsuojelija toimitti kuitenkin pennut Irinan kotiin operaation jälkeen, sillä juuri leikattujen pentujen jättäminen kadulle olisi ollut melkoisen ikävää. Merkkinä sterilisaatiosta molemmilta pennuilta on leikattu pala toisen korvan kärjestä.

Joel on siskonsa kaltainen iloinen viikari. Kaikki ihmiset ovat Joelista kovin kiinnostavia ja ihania, ja uteliaasti ja reippaasti se tulee tutustumaan meihin kaikkiin. Toisten pentujen kanssa leikkiminen on Joelista myös huippukivaa, mutta ihmisten seuraa ei silti tunnu voittavan mikään!

Pian Joel joutuu siirtymään Irinan kotipihasta koiratarhalle. Kunpa aika siellä ei muuttuisi kuukausiksi saati vuosiksi, vaan jo pian jostain löytyisi oma, rakastava omistaja Joelillekin. Reippaana poikana Joel sopeutuu niin kaupunkiin kuin maallekin - kaikkein tärkein asia olisi se luotettava omistaja, jonka rinnalla Joel saisi kulkea koko elämänsä.

Joel on hoikka koipeliini ja saattaa olla, ettei se aikuisenakaan kasva kovin massiiviseksi. Keskikokoinen poika siitä varmasti kuitenkin tulee. Joel vaikuttaa kohtuullisen vilkkaalta pojalta, joten Joel kaipaa rinnalleen sopivan aktiivista omistajaa. Peruskäytöstavat haluaa Joel ehdottomasti oppia, jotta yhteiselämä olisi mahdollisimman mutkatonta kaikille. Ja paljon lenkkeilyä säässä kuin säässä, sitä Joel tulee kaipaamaan!

Viipurin koirat - Joel 13.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.