Artemis

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

13.7.2016
Artemis muutti Jorvakseen.

20.6.2016
Artemis on iloinen pikku tirriäinen. Parasta puuhaa on leikit muiden pentujen kanssa, paitsi silloin kun ihmisiä tulee. Silloin parasta maailmassa on vain ihmiset.

Artemis pieni koipeliini päätyi hylättynä pentuna Irinan hoteisiin. Se sai kasvaa ja voimistua hetken aikaa Irinan pihalla pienessä pentuaitauksessa, mutta jo pian oli edessä siirtyminen isolle yli 200 koiran tarhalle. Kodittomia pentuja on valtava määrä, mutta Artemiksen on pakko uskoa, että oma koti jostain sillekin vielä löytyy. Muuten edessä voi olla karu ja ankea elämä koiratarhalla.

Artemis on ystävällinen ja utelias pentu. Se on kovin kiinnostunut ihmisistä, mutta ei tule vaatimaan huomiota vaan odottaa, että se huomataan ensin. Sitten alkaa pieni häntä väpättää ja sormet nuollaan putipuhtaiksi. Artemis ei ainakaan toistaiseksi ole mikään vauhtipetteri ja koheltaja, mutta toki pentuenergian määrä voi tuplaantua ai triplaantua, kunhan koiratarha muuttuu turvalliseksi ja rakastavaksi kotiympäristöksi.

Artemiksen menneisyydestä meillä ei ole tietoa. Uuden omistajan kannattaa kuitenkin varautua siihen, että pojalla riittää aluksi ihmeteltävää. Monet asiat ovat uusia ja jännittäviä, ja silloin pitää poikaa vain reippaasti kannustaa ja kehua - ei pakottaa. Artemiksesta kasvaa varmasti fiksu ja hieno koira, kunpa se saisi siihen mahdollisuuden.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.