Sara

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2015

20.4.2016
Sara muutti Kausalaan.

6.2.2016
Sara haluaisi omaan kotiin! Sellaiseen, jossa tämä eläväinen ja niin loputtoman ihmisrakas tyttö saisi paljon huomiota, mutta myös paljon aktiviteetteja!

Kun ovaa oven perimmäiseen sisätarhaan, ei ehdi edes kunnolla astua sisälle, kun syli on täynnä tätä hurmaavaa tyttöä. Sara vie huomion heti pusuilla ja iloisella vastaanotolla. Saran mielestä jokainen ihminen on ihana! Useamman ihmisen ollessa tarhassa samaan aikaan, ei Sara tiedä miten päin olisi – tai kenen luona olisi. Sen ratkaisu tähän pulmaan on juosta vuorotellen pusuttelemaan jokainen tarhassa oleva ihminen.

Saran tarina on surullinen: ennen tarhalle tuloa se sidottiin päivisin kiinni patteriin vilkkaan luonteensa vuoksi. Saran omistaja ei ymmärtänyt vilkkaan ja iloisen pennun aktivoinnin tarvetta, joten se hylättiin loppujen lopuksi Irinan tarhalle. Muistona entisestä elämästä on Saralla myös töpöhäntä. Emme tiedä, mitä sille on tapahtunut, mutta jotenkin on Saran häntä entisen elämän aikana katkennut, tai kenties se on syntynyt töpöhäntäisenä. Hännän töpö ei onneksi tätä neitiä hidasta – jos jotakin, toimii töpö ennemminkin moottorina!

Energisyyden vuoksi Sara tarvitsee aktiivisen kodin, jossa sen kanssa harrastetaan ja puuhataan. Sara ansaitseekin nyt loppuelämän kodin, jossa ollaan valmiita panostamaan Saran kanssa tekemiseen. Saran omistajan tarvitsee osata älyllisesti aktivoida innokasta koiraa ja suunnata sen energia oikeisiin asioihin. Muuten saattaa käydä niin, että tylsän hetken yllättäessä keksii tämä neiti itse tekemistä.

Saran mielestä olisi maailman parasta esimerkiksi agilitytreenien jälkeen kellahtaa oman ihmisen kainaloon. Se rakastaisi omaa ihmistään koko sydämestään. Myös herkut maistuvat tälle ilopillerille! Saralle varmasti sopisi hyvin, jos uudessa kodissa olisi kiva poikakaveri, jonka kanssa leikkiä. Ihmisrakkautensa vuoksi Sara soveltunee erinomaisesti myös ainoaksi koiraksi.

Vastalahjaksi rakastavasta ja aktiivisesta kodista, lupaa Sara antaa kaiken rakkautensa omalle perheelleen. Olisiko sinulla tarjota tälle ilopillerille rakastava loppuelämän koti? Sara on jo monta kertaa pyytänyt päästä meidän mukanamme Suomeen. Voi kuinka ihanaa olisikaan päästä kertomaan Saralle, että sen unelma vihdoin toteutuu!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.