Warpu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

18.7.2016
Warpu muutti Klaukkalaan.

8.7.2016
Reipastunut Warpu matkasi Suomeen kotihoitoon. Iloista Warpua pääsee tapaamaan Helsingissä.

16.6.2016
Warpu on vielä vähän tuumivainen tyttö. Warpu etsii tositarkoituksella omistajaa, joka auttaa tätä uteliasta tyttöä voittamaan pienen jännityksensä!

Irinan tarhalle hylättiin iso pentueellinen hapsukarvaisia pentuja keväällä. Irina otti pienet luovutusikäiset pennut kotiinsa vahvistumaan, mutta siltikään ihan kaikki niistä eivät jaksaneet taistella. Viisi sitkeintä kuitenkin näytti pentupowerin voiman ja ne vahvistuivat iloisiksi ja kovin suloisiksi pennuiksi. Nyt WiljaWienoWarpuWatti ja Woltti ovat jo ihan valmiit muuttamaan omiin koteihin!

Warpu on tytöistä tällä hetkellä keskikastia. Se ujostelee jonkin verran, mutta uteliaisuus on kuitenkin sen verran suurta, että vierailijoihinkin pitää tulla vähän tutustumaan. Sylissä oleminen on sille selvästi varsin uutta ja ihmeellistä, ja siksi kuvissa Warpun ilme on kovin totinen. Se ei kuitenkaan ole totuus tästä iloisesta tytöstä!

Warpun päivät kuluvat vielä sisarusten ja muiden pentujen kanssa leikkiessä. Warpu kuitenkin haaveilee kovasti omasta kodista, sillä mitä pikemmin sellainen löytyy, sitä nopeammin myös sopeutuminen uuteen asuinympäristöön ja ihmisystäviin pääsee alkamaan. Warpu toivookin löytävänsä sellaisen omistajan, joka ymmärtää aluksi ujoa pentua. Mutta rauhallisen totuttamisen avulla Warpusta kasvaa vielä varmasti fiksu ja kaunis nuori tyttö.

Koko pentueesta näkee, että niiden geeneissä virtaa enemmän tai vähemmän jotakin terrieriä. Saattaa olla hyvin todennäköistä, että näistä pirpanoista kasvaa vielä hyvinkin aktiivisia ja energisiä koirakavereita, joten pelkäksi sohvan lämmittimeksi ne eivät halua! Saattaa nimittäin olla, että siinä tapauksessa se sohva olisi pian entinen. Reipas ja leikkisä koirakaveri olisi varmasti jokaisen näistä sisaruksista mieleen, sillä koirakaverin tassun jälkiä seuraten on maailmaan tutustuminen paljon turvallisempaa!

Koska pentujen emosta tai isästä ei ole tietoa, emme osaa sanoa, minkä kokoisiksi nämä kasvavat aikuisina. Nyt pennut vaikuttavat vielä kohtuullisin siroilta, joten saattaa olla, että ne jäävät siroiksi keskikokoisiksi.

Warpu ei ehdi juhannukseksi kotiin, mutta jos edes ennen heinäkuun loppua! Jos Warpun koti tuntuu olevan juuri sinun luonasi, ja olet aivan varmasti harkinnut asiaa ainakin sataan kertaan, odottaa Warpu yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.