Nola

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

4.8.2016
Nola sai kodin Lempäälästä.

29.7.2016
Iloinen Nola on nyt harjoitellut muutaman viikon kotikoiran elämää Nokialla.

Nola on erittäin reipas ja aktiivinen koira. Lenkeillä Nola on mennyt alusta lähtien kuin vanha tekijä, iloisesti haistelee ympäristöä ja ympärillä olevasta liikenteestä ei ole moksiskaan. Ihmisiä Nola rakastaa yli kaiken ja lenkeillä on vastaantulijat iloisesti tervehdittävä :)

Nola tulee perheen omien koirien kanssa hyvin toimeen (narttu ja uros) ja uusien tuttavuuksien kanssa kaikki on mennyt myös mainiosti. Nola rakastaa metsässä remuamista ja intoutuu välillä pulikoimaan myös järvessä. Nola tykkää noutaja-leikeistä, joita ollaan harjoiteltu ja hyvin sujuu. Yksinjäämisen kanssa ei ole ollut haasteita, kun on jättänyt tytölle mieleistä aktivointia. Tyttö on niin reipas, että sille sopisi lähes kaikenlainen harrastus. Vaikka Nola onkin aktiivinen, ei sille ole ongelma köllähtää syliin rapsutettavaksi ja nukahtaa.

8.7.2016
Iloinen vauhtimimmi Nola pääsi Suomeen kotihoitoon! Nola odottaa sopivia kotiehdokkaita Tampereella.

15.6.2016
Hei tyypit, täällä alhaalla ollaan! Likaisen vesilätäkön keskellä seisoo kaunis Nola, joka häntä heiluen kirmaa samantien kutsusta luokse.

Nolan päivän paras hetki koittaa, kun ihmiset astuvat sen aitaukseen. Pentuja vilistää ympärillä mahdottoman paljon eikä aluksi meinaa pysyä laisinkaan perässä kuka on kuka. Reippaana ja ihmisrakkaana tyttönä Nola hakeutuu kuitenkin rapsutusetäisyydelle aina vain uudestaan, ja eihän tätä kaunokaista voi unohtaa. Nola vaikuttaa hyvin sosiaaliselta ja luottavaiselta pieneltä neidolta, joka haluaisi kovasti karistaa kurat tassuistaan ja muuttaa omaan, rakastavaan kotiin.

Nolan menneisyydestä ennen tarhalle joutumista meillä ei ole tietoa. Uuden kodin tulee kuitenkin varautua siihen, ettei Nolalla ole mitään käsitystä kotikoirana olosta. Niinpä mm. sisäsiisteyttä, yksin olemista ja hihnassa kävelyä täytyy olla valmis harjoittelemaan lempeästi oikeaan suuntaan ohjaten. Nola ei vaadi mahdottomuuksia, mutta sitoutuneen omistajan, joka ei menetä hermojaan pienen pennun metkuista saatika teini-ikäisen koiran tempauksista.

Sopivan kodin löydyttyä Nola on valmis hyppäämään kyytiin ja muuttamaan Suomeen! Nolasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.