Diana

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 12/2015

24.5.2016
Diana sai kodin Salosta.

13.5.2016
Diana on pieni ja ystävällinen prinsessa, joka odottaa hoitopaikassaan Somerolla pian pääsevänsä ikiomaan kotiin.

Tehotytöt Darsi, Dolli ja Diana ovat siskoksia. Tytöt ovat keksenään paitsi samannäköisiä, myös hyvin saman luonteisia. Toki jokainen pentu on oma hurmaava persoonansa, mutta kaikki kolme ovat kilttejä, reippaita ja uteliaita tyttöjä.

Tytöt saapuivat Olgan tarhalle alkuvuodesta. Niiden onneksi kaikkia siskoksia odotti omat matkaliput Suomeen heti luovutusikäisinä. Tytöillä kävi tuuri, sillä ne pääsivät kaikki kolme samaan hoitopaikkaan Somerolle. Kotihoidossa on sujunut hienosti; tytöt opettelevat kaikkia tarpeellisia kotikoiran taitoja hoitajan hellässä huomassa. Sisäsiisteyden opettelu on jo hyvässä vauhdissa, toki pennuilla saattaa joskus sattua vahinkoja. Tytöt totuttelevat myös kaulapantoihin ja hihnaan. Hoitopaikassa on lisäksi muita koiria, joilta katsoa mallia.

Siskokset ovat niin samannäköisiä keskenään, että niille oli pakko laittaa eri väriset pannat tunnistamisen helpottamiseksi. Diana tosin onnistui repimään pannan itseltään pois alta aika yksikön. Prinsessa Diana tosin oli sitä mieltä, ettei hän tarvitse pantaa ollenkaan. Ehkäpä hoitaja voisi kokeilla toisen väristä pantaa, josko se miellyttäisi neitiä paremmin? Sen lisäksi, ettei Dianalla ole pantaa, tunnistaa sen muutamasta valkoisesta karvasta hännän päässä. 

Diana on sisaruksista metkuin! Kiltti ja lempeä pentuhan se on, mutta täytyyhän jonkun olla  se joka siskoksista määrää. Sehän onkin juuri prinsessan arvolle sopivaa, joskin Diana on varmaankin sitä mieltä, että olisi mieluummin kuningatar. Tämä pieni suloinen prinsessa haluaisikin jo pian ihan oman valtakuntansa ja ihmiset, joiden kanssa elää onnellisina elämänsä loppuun asti.

Kaikki siskokset ovat sosiaalisia, joten uskomme jokaisen soveltuvan myös ainoaksi koiraksi. Omistajan täytyy olla huumorintajuinen ja varautua reippaan pennun mahdollisiin kepposiin. Reipas pentu tarvitsee riittävästi aktivointia ja lempeää opastusta uuden kodin arkeen. Tytöt ovat hyvin saman kokoisia keskenään ja hoitaja arvioi niistä kasvavan keskikokoisia neitokaisia. Olisiko sinulla tarjota ihanan Dianan tarinaan onnellinen loppu? Jos kaipaat iloa ja vilskettä jokaiseen päivääsi, voi tämä pieni prinsessa olla juuri oikea koira sinulle!

22.4.2016
Suloinen Diana odottelee oman kodin kutsua hoitopaikassaan Somerolla kahden siskonsa kanssa.

Viipurin koirat - Diana 2.4.2016