Hiro

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 1/2015

6.10.2016
Ja niin vain koitti sekin päivä, kun Hiro löysi oman kodin ja muutti Kotkaan.

21.8.2015
Hiro-rassu ei ole tarhaoloissa päässyt reipastumaan yhtään. Löytyisikö kuitenkin jostain ihminen, jonka luona Hirokin saisi vielä mahdollisuuden?

Ihmisten ollessa aitauksessa Hiro pysyttelee suurimman osan ajasta kopissa, mutta uskaltautuu kuitenkin välillä katselemaan meitä vähän matkaan päästä. Kosketusetäisyydelle poika ei tule vaan pujahtaa nopeasti koppiin piiloon. Kun ihmiset ovat poissa, uskaltaa Hiro tepastella ulkosalla. Laihassa kunnossa oleva Hiro on joutunut myös joidenkin aitauskavereidensa kiusaamaksi.

Hiron pelastus olisi ihminen, joka olisi valmis tekemään lujastikin töitä pojan luottamuksen saavuttamiseksi. Turvallinen ja rakastava ympäristö, kärsivällinen ja ymmärtäväinen ihminen sekä aika, saattaisivat vielä antaa uuden suunnan Hiron elämälle.

Viipurin koirat - Hiro 7.7.2016

12.5.2015
Hiro on valtavan kaunis jättikorva, joka haaveilee pikaisesta poispääsystä tarhalta. Mistä löytyisi herkälle ja ujolle pojalle oma ihminen?

Hiro on juuri joutunut Irinan tarhalle. Tarkempaa tietoa siitä, onko poika päätynyt tarhalle kodista vai kadulta, meillä ei ole. Joka tapauksessa nyt Hirolla on ainakin mahdollisuus parempaan tulevaisuuteen ja toivottavasti sen uusi elämä alkaisi pian.

Hiro asustaa pentuvajassa noin viidentoista muun pennun kanssa. Tarhalle joutuminen on varmasti ollut sille pelottava kokemus ja Hiron mielestä turvallisinta onkin lymytä piilossa kopin kätköissä. Pojan saa kuitenkin nostettua syliin, ja sylissä Hiro nököttääkin jännittyneenä ja ihmeissään. Hienosti Hiro antaa koskea itseensä, mutta sylistä pois päästyään pujahtaa pikaisesti takaisin turvapaikkaansa.

Hiro toivoo kovasti, että onnistuisi sulattamaan jonkun ihmisen sydämen - ja kyllähän nyt näin suloinen ja kaunis poika sen tekeekin. Koska Hiro on vielä varovainen pentu, haaveilee se muutosta rauhalliselle seudulle. Reipas koirakaveri näyttämässä mallia olisi varmasti myös kiva juttu. Kuka tietää, Hirosta voi hyvinkin kuoriutua vielä riehakas pennun ketale, kunhan sen sopeuttamiseen ollaan valmiita panostamaan.

Hirosta kasvanee aikuisena keskikokoinen poika, joka tulee varmasti herättämään ihailua missä sitten kulkeekin. Jos herkkä Hiro sai sydämesi liikahtamaan, odottaa poika pikaisesti yhteydenottoasi!  

Viipurin koirat - Hiro 27.6. & 6.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.