Nini

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 4/2015

7.10.2015
Nini pääsi omaan kotiin.

8.6.2016
Kiltti ja herttainen Nini etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Nini odottaa kotia Espoossa.

Nini on ollut alkuvuodesta lähtien espoolainen kotikoira ja sopeutunut hyvin kerrostaloelämään. Nini ei turhia hauku rappukäytävien äänille ja muutenkin Nini on sisätiloissa varsin rauhallinen, toki mitään arvokasta ei kannata jättää Ninin ulottuville sen jäädessä yksin. Tietyt tavarat, mm. kengät, kynät ja kirjat, saattavat lattialle jäädessään löytyä Ninin pedistä hiukan maisteltuina. Ninin nykyisessä perheessä on kouluikäinen lapsi ja lapsen kanssa Nini tulee hyvin toimeen.

Hieman varovainen Nini on vielä yllättävissä tilanteiss. Esimerkiksi ulkona yllättäen tuleva polkupyörä saa pienen säikkymisen aikaiseksi, mutta pääsääntöisesti hihnalenkit jo sujuvat hyvin. Täysin vieraita ihmisiä Nini jännittää vielä vähän ja saattaa muutaman kerran haukahtaa. Tytön täytyykin saada tuumailla ja tutustua vieraisiin rauhassa.

Metsälenkit ovat parasta mitä Nini tietää ja tälläistä lenkkeilyä tyttö haluaisi kovasti jatkaa myös uudessa kodissa. Vaikka Nini on nyt ollut ainoana koirana, on tyttö edelleenkin hyvin sosiaalinen koirakavereita kohtaan, joskus tuntuu luottavan vieraisiin koiriin liikaakin. Ninillä voisi siis hyvin olla koirakaveri odottamassa uudessa kodissa.

Nini antaa tehdä hoitotoimenpiteet hyvin. Nini on myös sisäsiisti ja osaa ilmoittaa, koska pitäisi päästä ulos.

Mikäli haluat nähdä aamuisin nauravan naaman ja iloisen hännän heilutuksen ja tarjota Ninille loppuelämän kodin, ottaisi Ninin yhteyshenkilö hakemuksen mielellään luettavaksi!

4.2.2016
Ninin odotus hoitopaikassa päättyi ja tyttö muutti omaan kotiin Espooseen!

30.12.2015
Ninistä on kotihoidossa kuoritunut varsin reipas, hyvin iloinen ja sympaattinen tyttö. Niniä pääsee tapaamaan Pirkanmaalla.

Reilussa kahdessa kuukaudessa Ninistä on kotihoidossa kuoriutunut iloinen ja pirteä nuori neiti. Se on reipastunut valtavasti ja kasvanut hurjaa vauhtia. Vieraita Nini aluksi ujostelee, mutta kun hän saa pienen tuumaustauon ja rapsutuksia, turha jännitys neidistä kaikkoaa.

Nini on myös lenkeillä todella reipas eikä taluttimen kanssa kulkeminen ole enää pelottava asia. Myös metsälenkit, jossa saa vapaana kirmata koirakavereiden kanssa, on ihan huippujuttu.

Nini rakastaa käpertyä sohvalla ihmisten lähelle ja nukahtaa illalla tyytyväisesti omaan petiin. Aamuisin Nini on oikea päivänsäde, joka tulee iloisesti sängyn vierelle toivottamaan hyvät huomenet. Nini odotteleekin kotihoitopaikassaan sitä pysyvää, omaa ihmistä, jota tulla herättelemään aamuisin.

22.10.2015
Nini on nyt harjoitellut viikon kotikoiran elämää ja odottaa sopivia kotiehdokkaita Pirkanmaalla.

Nini on rauhallinen ja utelias pieni tyttö. Ihmisiä se arastelee jonkin verran ja hakee koirakavereista turvaa. Rauhallisesti lähestyttäessä tyttöä se kuitenkin antaa silittää, mutta ei itse hakeudu silitettäväksi. Herkkujen avulla Ninistä saa kuitenkin helpolla kaverin. Nini on iloinen ja reipas koirakavereiden kanssa leikkiessä, mutta rohkeutta ihmisten kanssa leluilla leikkimiseen ei vielä ole. Kävelylenkit koirakavereiden turvaamana on Ninille helppo juttu, iloisena haistelee uusia hajuja. Liikenteestä Nini ei ole moksiskaan. Nini rakastaa omassa lämpösessä pedissä köllöttelyä ja sohvalla loikoilua. Nini on ikäisekseen vielä toistaiseksi todella rauhallinen ja ihmisten touhuja seuraa ujosti sivusta.

Ninin kotihoitaja kertoo tytöstä:

"Nyt on kulunut viikko Ninin saapumisesta meille kotihoitoon. Päivä päivältä tytöstä on tullut reippaampi, alussa ei uskaltanut tulla kosketettavaksi, mutta nyt kun tyttöä lähestyy rauhallisesti, nauttii se jo silityksistä. Koirakavereista on Ninille ollut iso tuki ja turva. Minne menee muut koirat, sinne menee Nini. Leikkeily sujuu toisten koirakavereiden turvaamana hyvin, eikä ympärillä oleva liikenne haitaa Ninin menoa.

Hoitotoimenpiteet Nini antaa hoitaa, vaikkakin ne on toistaiseksi vielä todella jännittäviä asioita. Nini on erittäin utelias ja seurailee kyllä perässä arjen touhuja. Nimensä on jo oppinut osittain tunnistamaan. Ruoka maittaa hyvin ja herkuilla saa Ninistä hyvän kamun. Nini on erittäin kiitollinen lämpimästä omasta pedistä ja mukavasta sohvasta. Tytöstä on tullut jo niin mukavuudenhaluinen, että empii sateella ulos menemistä. Leluilla leikkimistä ihmisten kanssa Nini ei vielä ymmärrä, mutta kavereiden kanssa ulkona riehuminen on lempipuuhaa."

17.10.2015

Nini pääsi kotihoitoon.

1.9.2015
Nini on kovin suloinen tyttö, joka aavistuksen vielä jännittää vieraita ihmisiä. Ohutturkkinen Nini toivoisi löytävänsä kodin vielä hyvän sään aikana!

Nini päätyi Irinan tarhalle loppukesästä. Tarkempaa tietoa Ninin menneisyydestä meillä ei ole, joten hämärän peittoon jääkin, miksi joku halusi tytöstä eroon. Nini vaikuttaa vähän häkeltyneeltä vielä tarhalle joutumisestaan ja toivottavasti pieni varovaisuus karisee muutaman viikon kuluessa pois.

Pikku-Nini tutkailee tarkkaavaisena ja kiinnostuneena vieraita ihmisiä ympärillään, mutta ei ihan uskaltaudu silitettäväksi asti. Kevyen Ninin saa helposti napattua syliin ilman vastarintaa kuvattavaksi ja sylissä tämä pienokainen nätisti nököttääkin. Kavereiden kanssa telmitään leikkisästi ja lämmin ja hyvä paikka nokosille löytyy muiden pentujen turvallisesta välistä.

Nini on suloinen pentu, mutta koska emme tiedä kuinka paljon se on ehtinyt nähdä maailmaa, tulee uuden omistajan varata aikaa ja käsivällisyyttä uusien asioiden opiskeluun. Nini etsii itselleen sitoutumiskykyistä omistajaa, joka ei heitä hanskoja tiskiin ensimmäisten ongelmien kohdalla, vaan joka haluaa näyttää tytölle olevansa ystävänsä luottamuksen arvoinen.

Mistähän löytyisi pikku-Ninille hyvä, rakastava koti loppuelämäksi?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.