Ruby

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 3/2015

8.9.2016
Ruby sai kodin.

12.10.2015
Nuori Ruby on kaunis tyttö, joka päätyi syksyllä Irinan tarhalle. Ruby tulee tutustumaan ihmisiin hiukan varoen, mutta herkut kelpaavat hyvin kädestä.

Ruby on arviolta seitsemän-kahdeksan kuukauden ikäinen nuori tyttö, jolle elämä isolla koiratarhalla on vielä uutta ja ihmeellistä. Ruby sai hetken aikaa nauttia venäläisestä kotihoitopaikasta, jonka jälkeen se tuotiin Irinan tarhalle. Tytön menneisyys ennen hoitojaksoa on hämärän peitossa.

Ruby ei tule suinpäin tutustumaan vieraisiin ihmisiin vaan katselee korvat höröllä vähän matkan päästä. Hetken seurustelutuokion jälkeen se tulee syömään herkut käsistä ja samalla uskaltautuu nuuhkimaan vähän outoa vierasta muualtakin. Jokaisen lähestymisen ja vatsanpohjaa täyttävän namin myötä tyttö saa hiukan lisää varmuutta ja katselee vierestä siihen malliin, että käsi voisi käydä taskulla vähän nopeammin.

Tarhalle joutuminen on varmasti ollut Rubylle kova kolaus, etenkin kun takana on ollut monta kotioloissa vietettyä päivää ja yötä. Rubylla saattaa hyvinkin olla joitain kotikoiran taitoja tallella, mutta moni asia voi siltikin vaatia vielä harjoitusta. Koska Ruby on toistaiseksi vähän varovainen tyttö, etsii se kotia sellaisen ihmisen luota, joka osaa ja haluaa tukea sitä jännittävissä tilanteissa. Rubyn kanssa samassa aitauksessa on elänyt niin narttuja kuin uroksiakin, ja niiden kanssa se on tullut hyvin toimeen. Reipas koirakaveri olisi Rubyn mielestä varmasti kiva juttu. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.