Musja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

19.3.2016
Musjan oma koti on Haminassa.

3.3.2016
Musja pääsi sijaiskotiin harjoittelemaan kotikoiran taitoja. Musjan hoitopaikka on Somerolla.

 

6.2.2016
Musja on pentueen prinsessa! Kaunis Musja on iloinen ja seurallinen tyttö, joka haluaisi pian päästä opettelemaan elämistä omassa kodissa.

Olga pelasti loppuvuodesta tarhalleen pentueellisen kovin suloisia koiravauvoja. Emo Sonja tuli onneksi pentujen mukana, joten koko porukka on saanut ystävälliseltä emolta mallia ja hoivaa aina tähän päivään asti. Sonja-emo on keskikokoinen, rauhallinen ja hyvin lempeä tyttö, joten jos pennut tulevat yhtään äitiinsä, on niistä odotettavissa ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita aikuisena. Musjan veljet ovat Malish, Mulat, Marat, Mitja ja Misha ja sisko on Markis. Yhdessä kuvassa esiintyy pentujen emo Sonja.

Musja on pentueen toinen tyttö. Se ei kuitenkaan jää veljiensä jalkoihin, vaan iloisesti ja määrätietoisesti se hakee huomiota siinä kuin veljensäkin. Musja on avoin, ystävällinen ja seurallinen tyttö, joten se varmasti sopeutuu monenlaiseen kotiin ja asuinympäristöön. Koirakaveri on tietysti aina kiva juttu, mutta reippaan Musjan kohdalla ei välttämättömyys. Musja vaikuttaa ulkoisesti aivan emonsa kopiolta, joten siitä kasvaa varmasti varsinainen kaunokainen.

Musjasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira, joten uuden omistajan tulee varautua siihen, että tapakasvatusta ja riittävää ulkoilua sekä aktivointia ei sovi unohtaa nyt eikä tulevaisuudessa. Musja etsii sellaista omistajaa, joka vankkumattomasti haluaa sitoutua Musjan kanssa elämiseen seuraavat yli kymmenen vuotta. Haasteet on tehty voitettaviksi ja mikä sen parempaa onkaan elämässä kuin kohdata ne parhaan koiraystävän kanssa? Jos olet harkinnut koiran kanssa elämisen valo- ja varjopuolet ainakin sataan kertaan, ja olet edelleen varma, että juuri Musja olisi sinulle se oikea ystävä, niin odotamme yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Musja 24.1.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.