Saaga

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 5/2015

18.4.2016
Saaga sai jäädä asumaan kotihoitajansa luokse.

20.1.2016
Onnekas Saaga pääsi Kotkaan kotihoitoon. Siellä Saagasta on heti kuoriutunut mainio kotikoira!

28.10.2015
Voi ihana Saaga! Saaga on kovin kaunis ja ystävällinen tyttö, joka joutui syksyllä kodittomaksi. Mistä Saaga-kaunokainen löytäisi oman kodin?

Kauniit ja lempeät silmät loistavat kirkkaina lokakuisessa tihkusateessa. Pieni koiratyttö katselee toiveikkaana ihmisiin päin ja odottaa kovasti, milloin on sen vuoro päästä tervehtimään. Saaga antaa riehakkaampien aitauskavereidensa tervehtiä ensin ja odottelee rauhallisena sivummalla. Kun meno on rauhoittunut, tulee se iloisesti häntä heiluen luokse. Syliin tytön saa helposti nostettua ja tuuhea häntä jatkaa vispaamistaan tasaisella tahdilla. Vielä pari varovaisesti annettua pusua eikä Saagaan voi olla ihastumatta.

Saaga elää samassa aitauksessa muutaman muun nuoren koiran kanssa. Niiden kanssa elo näyttäisi sujuvan sopuisasti. Ihmisiin tyttö suhtautuu luottavaisesti ja sitä saa kosketella mielin määrin mistä haluaa. Saaga onkin saattanut elää ihmisten parissa aiemmassa elämässään, mutta syystä tai toisesta joutunut kodittomaksi.

Saagalla on vielä koko elämä edessään ja voi vain toivoa, että siihen ei kuulu ovella kolkutteleva kylmä, pitkä ja rankka talvi tarhalla. Oma koti olisi löydettävä nopeasti, mutta ihan joka kotiin ei Saagakaan ole valmis muuttamaan. Lämpöinen peti ja omat lelut ovat toki tärkeitä, mutta mitä tyttö niillä tekee, jos elämän alamäissä omistajalla ei olekaan enää aikaa Saagalle. Ennen kodin tarjoamista mietithän siis vielä kerran, että olet valmis sitoutumaan tyttöön koko sen loppuelämäksi, 10-15 vuodeksi. Jos olet kuitenkin varma päätöksestäsi, odottaa Saaga innolla, koska kutsu omaan kotiin tulee!

Viipurin koirat - Saaga 20.12.2015

Viipurin koirat - Saaga 24.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.