Fanny

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 5/2015

20.4.2016
Fanny muutti Helsinkiin.

6.2.2016
On vaikea ymmärtää, miksi Fannyn kaltainen kaunis ja ystävällinen pentu on hylätty. Fanny ilahtuu kovasti uusistakin ihmisistä, joten kai kutsu omaan kotiin käy pian?

Tarhalla katse kiinnittyy mitä kauneimpiin nappisilmiin. Fanny katsoo kysyvästi, miksi minä olen täällä? Kuten Fanny, emme mekään voi ymmärtää miksi näin kultainen pentu on hylätty. Tämä kaunokainen on vasta vähän aika sitten löytynyt, joten ei ihmekään, että se on hiukan hämmentynyt. Fanny haluaisi sen oikean loppuelämän kodin, jotta muistot tarhasta voisivat jo jäädä entiseen elämään.

Tämä kaunis pentu ei ole onneksi menettänyt uskoaan ihmisiin, vaan ilahtuu ihmisen saapuessa tarhaan. Se katselee uteliaana vierasta ja tulee ujostelematta tekemään tuttavuutta. Se hyppii innoissaan vasten, mutta rauhoittuu paikalleen rapsuteltavaksi. Fannyn mielestä rapsutukset ja ihmisen huomio ovat ihaninta mitä se tietää! Tyttö nauttisi varmasti yhteisistä reippaista metsälenkeistä ja mukavasta puuhailusta oman ihmisen kanssa.

Uskomme tytön soveltuvan ainoaksi koiraksi, mutta tuskinpa se pistäisi pahakseen koirakaveristakaan. Fannyn uuden omistajan kannattaa muistaa, että nuori koira tarvitsee paljon opastusta ja aktivointia. Fanny toivookin kotia, jossa se pääsee yhdessä uuden omistajansa kanssa reippaille lenkeille säällä kuin säällä.

Fanny odottaa sitä oikeaa loppuelämän kotia Irinan tarhalla. Olisiko sinun sydämesässi tilaa tälle kaunokaiselle?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.