Tim

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

10.1.2016
Tim sai kodin Espoosta.

10.12.2015
Tim-poika pääsi kotihoitoon Somerolle.

19.11.2015
Tim ei ihan samantien ole valmis vieraiden syliin juoksemaan, mutta uteliaana ja innokkaana seurailee kuitenkin vieraita. Toivottavasti Tim löytäisi pian oman ihmisen, jonka kainaloon käpertyä.

Sisarukset Tina, Timur, Tim ja Tusja löytyivät loppuvuodesta Viipurista junaradan liepeiltä. Nelikon ei onneksi tarvinnut pärjätä oman onnensa nojassa pitkään, sillä turvapaikka Olgan luota järjestyi nopeasti. Talvi ja pakkanen ovat kuitenkin jo nurkan takana ja Timillä ja sisaruksilla on yksi ainoa toive: kunpa matka omaan kotiin pääsisi pian alkamaan!

Siinä missä reippaammat sisarukset juoksevat tarhavieraiden luokse, jää Tim hieman mietteliäänä tarkkailemaan etäämmältä. Perusluonteeltaan Tim on kuitenkin iloinen ja touhukas poika, joka mennä touhottaa sisarustensa mukana. Araksi Timiä ei voi sanoa, mutta toistaiseksi se on vähän varovaisempi kuin osa sisaruksistaan. Timille tekisikin hyvää päästä mahdollisimman pian turvalliseen ja rakastavaan kasvuympäristöön harjoittelemaan kotikoiran elämää.

Pentujen elämän varhaisista vaiheista ei ole tietoa, mutta Olgan luona sisarukset ovat tottuneet muihin koiriin ympärillä. Koska elinympäristönä on Olgan pihapiiri, monet uudet asiat ja tilanteet voivat alkuun vaatia totuttelua ja harjoittelua. Sisaruksilla tuskin on aiempaa kokemusta hihnassa kävelystä tai yksin olemisesta. Tim tulee kaipaamaan reipasta ulkoilua, sopivasti tapakasvatusta ja tietysti paljon rakkautta ja huolenpitoa, että siitä kasvaa hyvin käyttäytyvä herrasmies.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.