Leo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

5.4.2016
Leo muutti omaan kotiin Joensuuhun.

17.3.2016
Leo-poika pääsi pois tarhalta ja harjoittelee kotikoiran elämää Lahdessa.

2.3.2016
Leoa katsoessa ei voi muuta kuin hymyillä, niin muikea ilme pojalla on kun se istuu sylissä rapsuteltavana ja kuvattavana. Leo on ihan reipas ja iloinen pentu, jota sylissä oleminen vielä vähän jännittää.

Leo, sen sisarukset Lotus, Lucas, Lala, Lulu ja Lada sekä emo Dasha, pelastettiin Pietarista loppuvuodesta. Koiraperhe asui teollisuusalueella. Emokoiran nisät olivat paleltumisen vuoksi ärtyneet ja se lakkasi imettämästä noin neliviikkoisia pentujaan. Paikallisille eläinsuojelijoille tuli kiire järjestää hoitopaikka, kun joku tiesi kertoa, että kuuden sisaruksen pentue oli kuolemassa nälkään. Olga tarjosi apua ja koko perhe muutti muutaman päivän kuluttua Olgan suojiin.

Leo mennä temmeltää sisarustensa joukossa ja hakee iloisena rapsutuksia tarhavierailta. Sylissä oleminen pistääkin sitten ilmeen vähän vakavemmaksi, jos niin voi sanoa, sillä Leon suunpielet kohoavat ylös ja ilme on kaikkea muuta kuin totinen. Alkujännityksen laannuttua Leo istuu ihan rauhallisesti lämpöisessä sylissä vienosti hymyillen. Päästessään takaisin maahan iloinen pörrääminen tarhavieraiden jaloissa jatkuu. Leo vaikuttaa sosiaaliselta, iloiselta ja ihmisrakkaalta pojalta, joka ei vain taida olla tottunut sylissä istumiseen.

Emokoira Dasha on keskikokoinen, reipas ja sydämellinen tyttö, joten jos pennut seuraavat äitinsä tassun jälkiä, kasvaa niistäkin yhtä ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita. Leosta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika, ja tulevan omistajan täytyykin huolehtia riittävästä tapakasvatuksesta ja liikunnasta. Leo etsii sellaista ihmistä, joka on valmis sitoutumaan siihen sataprosenttisesti niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Maailmassa ei ole mitään parempaa, kuin herätä uuteen aamuun onnellinen koirapoika vieressä tuhisten, eihän?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.