Olgan Shanti

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

30.7.2016
Shanti sai kodin Joensuusta.

7.7.2016
Shanti-tyttö ei enää murehdi tarhalla vaan odottaa sitä ikiomaa ihmistä Somerolla.

13.6.2016
Shanti ottaa vieraat ihmiset riemuissaan vastaan! Shanti vaikuttaakin oikein reippaalta ja avoimelta pennulta, joka ei tunnu tietävän mitään parempaa kuin ihmiset.

Pentukatras ShakiraShanel, Shanti, SheriShik, Shurik ja Shaman päätyivät alkuvuodesta Olgan luokse. Pennut olivat syntyneet ulos keskelle Viipuria ja tulevaisuus olisi voinut olla toisenlainen ellei Olga olisi rientänyt niiden avuksi. Iloiset pikku natiaiset ovat kasvaneet nyt siihen ikään, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen oman perheen Suomesta!

Shanti touhottaa ja juoksentelee iloisena muiden pentujen parissa. Kun tyttö huomaa lähestyvät ihmiset, ei ilolla ole rajoja. Vieraita tullaan heti tervehtimään pusuin ja hännänheilutuksin. Sylissä oleminen on vähän ihmeellistä puuhaa, mutta muuten Shanti vaikuttaa oikein ihmisrakkaalta ja avoimelta pennulta.

Shanti on tottunut elämään Olgan ulkoaitauksessa kymmenien muiden koirien parissa. Vaikka se on reipas pentu, voi sopeutuminen uuteen kotiin viedä aikaa ja alkuun monet uudet asiat voivat olla pelottavia. Vilkas ja energinen pentu tarvitsee myös mielekästä puuhaa ja riittävästi ulkoilua, jotta huonekalut ja muu kodin irtaimisto saa olla rauhassa. Peruskoulutustakaan ei sovi unohtaa, jotta yhteiselo olisi mukavaa ja sujuvaa kaikille.

Shantista kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö ja sopivan kodin löydyttyä se on valmis matkustamaan Suomeen vaikka samantien!

Viipurin koirat - Shanti 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.